03 / 05 / 2024

manisa prestij cadde çalışmaları

manisa prestij cadde çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Prestij Turgutlu projesinin temeli atılıyor!

Ege-Koop, ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katılacağı törenle bugün atıyor.

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

Manisa Prime projesinin ihalesi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya değer katacak prestij projesi ‘Manisa Prime’ projesinin ihalesi gerçekleşti.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

manisa prestij cadde çalışmaları Haberi

manisa prestij cadde çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü ıslah, temizlik ve korkuluk çalışması ile dereleri sağlıklı bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, bu kapsamda Kula’nın prestij caddelerinden biri olan Mevlana Caddesi üzerindeki 200 metrelik derenin çalışmalarını tamamladı. MASKİ, derenin üzerine demonte delikli sac ile kapatarak yürüyüş yolu yapımını tamamladı. Yapılan çalışma sayesinde derede su taşkın riski önlendi ve caddeye estetik açıdan modern bir görüntü verilmesi sağlandı. Yapılan çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak ve Şube Müdürü Engin Köksal yerinde inceledi.

“Çalışmamızı tamamlayarak hizmete sunduk”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, üzeri delikli sac ile kapatılarak yürüyüş yolu olarak hizmete giren derede çalışmaların tamamlandığını belirtti. Başaran, “Manisa...