29 / 04 / 2024

Manisa Prime ne durumda

Manisa Prime ne durumda

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, kamuoyunda inşaatın durdurulduğuna yönelik olarak algı oluşturulmaya çalışıldığını; vatandaşların bu tür asılsız söylentilere itibar etmemesi gerektiğini söyledi..

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Netflix, Disney Plus, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde hizmet veren en iyi dijital akış platformu hangisi? Disney, Netflix, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Manisa Prime projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Manisa Prime projesinin  inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

Manisa Prime projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Manisa Prime projesinde kaba inşaat tamamlandı. 

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Prime ne durumda Haberi

Manisa Prime ne durumda

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, şehre değer ve prestij katacak Manisa Prime Projesi’ni inceledi. Gençoğlu’na projede sorumlu olan kontrolörler ve yüklenici firma proje müdürü Özgür Özen de eşlik etti.
 
Şantiye alanında devam eden çalışmaları inceleyen ve işçilere kolaylıklar dileyen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Prime Projesi hakkında detaylı açıklama yaptı.

Pazartesi’den itibaren kat çıkmaya devam edilecek

Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Prime projemizde duvar imalatları, mekanik imalatlar ve elektrik tesisatı imalatları, izolasyon çalışmaları ve muhtelif dolgu imalatları devam ediyor. Duvar imalatları devam ederken, diğer taraftan katların da çıkması gerekiyor. Fakat piyasada demir tedarikinden yaşanan sıkıntı dolayısıyla, katların yükselmesine yaklaşık 15 gün ara vermiştik. Yüklenici firma Cuma günü yüklü miktarda demiri şantiyemize indirdi. Pazartesi günü...