27 / 04 / 2024

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Firma: Dema Konut ve Kargın İnşaat

Proje: Prime Sierra Cadde

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Prime Sierra konut projesi şehrin ana eksenlerinden birinin üzerinde adres belirtmeden bulunabilecek kadar özel bir konumda ve yeni sayılabilecek bir yapılaşma ve yaşam alanının içerisinde yer alacak. Böylece bu hareketli ve önemli eksen ile kesiştiği bölümde ticari yani kamusal kullanımları, daha derinlerde ise konut yapılanmasını barındıran çok katmanlı ve hiyerarşik bir kütle düzenine sahip bir yapı bütünü olarak tasarlanacak.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra da daire fiyatı ne kadar?

PRİME SİERRA NE KADAR KONUT VAR?

Ankara Etimesgut'ta yükselen proje  Dema Konut ve Kargın İnşaat imzasıyla hayata geçiyor. 2+1,3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 298 konuttan oluşan projede 13.028 metrekare ticari alan inşa edilecek.

Projede 15 farklı konut tipi, 1000 metrekare sosyal tesis,  7660 metrekare peyzaj alanı, 2560 metrekare avlu alanı, 19705 metrekare arsa alanı, kapalı otopark, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, Fitness salonu, çocuk oyun alanları, güneşlenme & dinlenme alanları, Pilates Stüdyosu, Business Lounge alanı yer alacak.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra da daire fiyatı ne kadar?

PRİME SİERRA TESLİM TARİHİ

2025 Haziran ayında teslim edilmesi hedeflenen lükse ve konfora yürüme mesafesinde olan Prime Sierra, 13.028 metrekare alana kurulu 60 adet dükkandan oluşacak.

PRİME SİERRA KONUM

Prime Sierra, Ankara’nın en değerli lokasyonunda, ayrıcalıklı rezidans hayatıyla güvenilir yatırım fırsatı sağlayacak. 

Proje, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Prime Sierra, Dumlupınar Blv. No: 379, 06790 Etimesgut/Ankara'da inşa edilecek.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra da daire fiyatı ne kadar?

PRİME SİERRA SATIŞA ÇIKTI MI, FİYATI NE KADAR?

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Kolay ödeme imkanı sağlanan projede fiyatlar 6 milyon 900 bin liradan başlıyor.

Kredilere ve kredi kartlarına düzenleme geliyor! Bakan resmen duyurdu: Yüksek kredi hacmiyle enflasyon kontrol edilemez!

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

İskan durumu nedir? Bina iskan sorgulaması nereden, nasıl yapılır?


projeye sor



Geri Dön