27 / 04 / 2024

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Bedri Polater İnşaat

Proje: İnci Mahall Akçalar

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...



İnci Mahall Akçalar,  Bedri Polater İnşaat  imzasıyla  Bursa Akçalar'da inşa ediliyor. Yaşamınızın en değerli anlarını yaşayacağınız İnci Mahall Akçalar projesi hem göl hem de orman manzarası içinde konumlanıyor.

Huzurlu ve lüks bir yaşam sunan İnci Mahall Akçalar kişiye özel ödeme fırsatları ile satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar 2 blok 24 daireden oluşuyor. Her blok 12 katlı olacak şekilde yükseliyor. İnci Mahall Akçalar'da sosyal olanak olarak sadece açık otopark bulunuyor.

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

İnci Mahall Akçalar projesinde tüm konut tipleri 3+1 olup toplamda 24 adet konut yer alıyor.

Peki İnci Mahall Akçalar'da konut fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar daire fiyatları kaç lira? İnci Mahall Akçalar ile ilgili ayrınttılar...

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

İNCİ MAHALL AKÇALAR KONUT FİYATLARI NE KADAR? İNCİ MAHALL AKÇALAR KONUT FİYAT LİSTESİ

İnci Mahall Akçalar toplam 24 daire ve 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Giriş katlar, 114 metre kare olup üst katlar bürüt 128 metrekare olarak inşa ediliyor.

3+1 konutların fiyatları ise 2,5 milyon liradan başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanları sunulan projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin teslimlerinin ise 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

WEB:https://bedripolater.com
TEL: 0542 570 16 00

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Akçalar 4'te yüzde 65 peşin 8 ay vade fırsatıyla!

projeye sor



Geri Dön