03 / 05 / 2024

Manisa Rahman Cami açıldı mı

Manisa Rahman Cami açıldı mı

Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesi’nde Rahman Camii’nin açılışı gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına destek sağladığı camii’nin açılışına, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Manisa'daki depremde hasar gören cami minarelerine kontrollü yıkım!

Manisa Akhisar'da 22 Ocak'ta yaşanan depremde hasar gören 2 caminin minaresi, kontrollü şekilde yıkıldı...

Manisa’daki depremde metruk bina çöktü, cami ve okul hasar gördü!

Manisa Akhisar’da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremde metruk bir evin çöktüğü, bir minare ve okulun hasar gördüğü tespit edildi.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 9 Ocak'ta!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Manisa Asmacık Cami’nin temeli atıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye daha kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle inşa edilecek olan cami için temel atma töreni düzenlendi. 

TOKİ Manisa Yunusemre 775 konut ihalesi bugün!

TOKİ Manisa İli Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi 2 Etap 2 Kısım 775 Adet Konut, 9 Adet Dükkan ve 1’er Adet Cami, 12 Derslikli İlkokul, 12 Derslikli Orta Okul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılıyor.

Manisa Ulu Cami'nin tarihi dokusu ortaya çıkacak!

Ulu Cami’deki tarihi ve kültürel dokuyu ortaya çıkartabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenleme projesinde çalışmalara hız verildi.

Manisa Rahman Cami açıldı mı Haberi

Manisa Rahman Cami açıldı mı


Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Yunusemre ilçesi Davutlar Mahallesi’nde yeni yapılan Rahman Camii’nin açılışına katıldı. Açılışa, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Manisa Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Yunusemre Belediyesi MHP’li meclis üyesi Gültekin Aşçı, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığından Mehmet Baştuğ, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, siyasi partilerin temsilcileri,  yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Rahman Camii’nin yapımında emeği olanlara plaket ve teşekkür belgesi protokol üyeleri tarafından takdim edildi.  

Büyükşehir Destek Verdi

Hayırsever işadamı Mehmet Şerafettin Yazan’ın yaptırdığı ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına destek verdiği Davutlar Mahallesi Rahman Camii kurdelelerin kesilmesiyle açıldı. Rahman Camii’nin açılışının ardından...