27 / 05 / 2024

manisa salihli tarım arazisi

manisa salihli tarım arazisi

Salihli Belediye Başkanlığı, Beylikli, Çavlu, Durasıllı ve Kabazlı mahallelerinde bulununan 6 tarım arazisi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Arazi ve arsaların toplam bedeli 15 milyon 835 bin 155 TL olarak belirlendi.

Son 5 yıldaki ipotekli tarım arazisi sayısı mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, ülke genelinde son beş yıldaki ipotekli tarım arazilerine ilişkin soru önergesi verdi. 

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Polisan Holding 3 ildeki 8 bin dönümlük tarım arazisini satıyor! 

Polisan Holding, tarım arazilerini satışa çıkardı. Manisa, Balıkesir ve Aydın'da bulunan 8 bin dönümlük arazide zeytin ve ceviz üreten Polisan Holding, arazi toplulaştırmadaki sorunlar sebebiyle bu işten çıkma kararı aldı...

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyatları ne kadar?

Manisa Salihli için acele kamulaştırma kararı!

Manisa Salihli'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Salihli'ye toplu konut müjdesi!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'nin eski Cephanelik mevkiinde yaklaşık 180 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek sosyal konutlarla ilgili planın onaylandığını açıkladı.

Manisa Salihli'de yıkılan pazar yerinde kültür merkezi yükselecek!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yıkılan 34 yıllık pazar yerinin olduğu alanda içerisinde yeraltı otoparkı, toplantı, konferans, seminer, sinema, nikah ve düğün salonları ve alışveriş merkezinin olacağı kültür merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa Salihli 'ye 3 yılda 200 milyon TL'lik yatırım!

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti. Kayda, 3 yılda 200 milyonluk yatırım yapıldığını belirtti.

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 61 arsa!

Salihli Belediye Başkanlığı, Manisa Salihli'de bulunan 61 adet tarım arazisi ile arsayı satışa çıkardı. "Kapalı Teklif Usulü" ile satış ihalesi yapılacak gayrimenkullerin son başvuru tarihi 6 Aralık 2016 olarak belirlendi.

İpotekli tarım arazilerine ilişkin 7 soru TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, ipotekli tarım arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

manisa salihli tarım arazisi Haberi

manisa salihli tarım arazisi

Salihli Belediye Başkanlığı, Beylikli,  Çavlu, Durasıllı ve Kabazlı mahallelerinde bulununan 6 tarım arazisi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Arazi ve arsaların toplam bedeli 15 milyon 835 bin 155 TL olarak belirlendi.


TARIM ARAZİLERİ İLE ARSA VASFINA SAHİP TAŞINMAZLARIN SATIŞI YAPILACAKTIR


Salihli Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait bazı tarım arazileri ile arsa vasfına sahip taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a, 36, 37, 38, 39, 40, 41. maddelerine göre 30/06/2016 tarihi Perşembe günü saat 13:30'da Belediye Encümeni huzurunda "Kapalı Teklif Usulü" ile satış ihalesi yapılacaktır. İhaleye katılacak olan isteklilerin ilanda istenilen belgeleri hazırlayacakları ihale teklif zarflarını en geç 30/06/2016 tarihi saat 10:00'a kadar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edebilecekleri gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderebilirler. Ancak postada meydana gelebilecek...