14 / 05 / 2024

Manisa Salihliye modern bir tesis

Manisa Salihliye modern bir tesis

Spor Salonu sıkıntısı yaşayan Manisa’nın Salihli ilçesine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir tesis kazandırılıyor.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Manisa Karayağcı Barajı'nın inşaatı hızlandı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Salihli'nin dev projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de inşa edilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı Projesi'nde sona yaklaşıldı. Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda hayata geçirilen projenin 1 ay içinde açılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri yükseliyor!

Manisa’ya spor tesislerinin kazandırılması için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre modern bir tesis daha inşa ediyor.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

Manisa Salihliye modern bir tesis Haberi

Manisa Salihliye modern bir tesis

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir tarafından Salihli’ye modern spor salonu ve kapalı yüzme havuzu kazandırılıyor. Bayanlar Voleybol 1. Liginde temsilcisi de bulunan Salihli’nin, yapılması planlanan spor tesisiyle yıllardır özlem duyduğu salona kavuşacağını dile getiren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ”Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek, en güzel hizmetleri Salihli’ye kazandırmak için çalışıyoruz, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu da buna güzel bir örnektir.” dedi.


"SALİHLİ NİCE ŞAMPİYONLUKLAR KAZANACAKTIR"

Gençleri spora teşvik etmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak önemli adımlar attıklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kazandırılacak...