18 / 05 / 2024

Manisa Sarıpınar yeni yol

Manisa Sarıpınar yeni yol

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıpınar Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL bedelle kuruldu.

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Üçpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir'den Gümüşpınar’a gölet müjdesi!

BURSA Büyükşehir tarafından, kırsal kalkınma yatırımları kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’ne yeni bir gölet kazandırılıyor. Altepe, göletle sulu tarıma geçecek olan çiftçinin üretiminde verimin artacağını söyledi.

İşte Pınar Dilşeker'in Ataşehir'deki evi!

Pınar Dilşeker, Ataşehir'de oğlu Mert Ali ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Pınar Dilşeker, evinin dekorasyonunda mor renge ağırlık vermiş Ünlü şarkıcı yeni evine 1,5 yıl önce taşınmış.

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yer alan 163 adet daire kura çekiliş yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi 8 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplamda 163 adet konut satışa sunulacak.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Manisa Sarıpınar yeni yol Haberi

Manisa Sarıpınar yeni yol


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesi Sarıpınar Mahalle Muhtarı Yaşar Bilgin’e verdiği asfalt sözünü tuttu. Ağır kış şartlarından bozulmalar olan yolda genişletme çalışmasıyla birlikte, sıcak asfalt çalışması da gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ardından mevcut yolda yol çizgi çalışmasını tamamladı.

Güle Güle Kullan Sarıpınar

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve bakımsız durumda olan yollarda asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hizmette siyaset yapmaksızın Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızı konforlu yollarla buluşturuyoruz. Bu anlamda Sarıpınar Mahallemizde de mahalleler arası ulaşımın yanı sıra, tarım arazilerine ulaşım amacıyla da kullanılan yolda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca mevcut yolda Ulaşım Dairesi Başkanlığımız tarafından yol çizgi çalışması da yapılarak trafik güvenliği de sağlandı. Bölge sakinlerimiz...