30 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı yeni osb

Manisa Saruhanlı yeni osb

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı’ya Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi kuracaklarını bildirdi..

2 ildeki 131 adet arsa ve arazi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Saruhanlı Belediyesi, 131 adet arsayı satışa sunuyor. İşte satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi geldi... Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu! 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Manisa Saruhanlı yeni osb Haberi

Manisa Saruhanlı yeni osb

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı’ya Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi kuracaklarını bildirdi.

Milletvekili Berber, 7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı’da Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve partililerle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’ndaki ziyaretinde bir müjdeyi paylaşan Berber, Saruhanlı’ya kurulacak Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi için yer tespiti yapıldığını söyledi.

Saruhanlı’nın geçmişten bu yana talebi olan Orta Ölçekli Sanayi’yi ilçeye yakın zamanda kazandıracaklarını ifade eden Berber, "Bu iş için Saruhanlı Belediyemize ait uygun bir yer tespit ettik. Bizlerde bu ziyaretimizin bereketi olarak Belediyemize ait 84 dönümlük yer ile yanındaki kıraç...