29 / 04 / 2024

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.



Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Saruhanlı merkezde yer alan arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:10 ve 10:30'da yapılacak.

Satışa çıkarılan arazinin muhammen bedeli 11 milyon 500 bin TL, geçici teminat bedeli ise 345 bin TL olarak belirlenirken, arsanın ise muhammen bedeli 15 milyon 500 bin TL, geçici teminat bedeli ise 465 bin TL olarak belirlendi.

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, Kapalı Teklif Zarfını verecek katılımcılar, teklif zarflarını en geç 17 Ağustos 2023 tarihinde saat 17:00’a kadar Saruhanlı Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne teslim edecek.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale Belediye Encümeninin huzurunda Saruhanlı Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Saruhanlı Belediyesine ait, aşağıda adresi, türü, paftası, ada-parseli ve m² si belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun
35-a, 36. maddesi gereğince önce kapalı teklif zarfı alınarak ve bilahare açık arttırmaya dönüştürülmek suretiyle satışa çıkarılmıştır.
2- Taşınmazların İhalesi, aşağıda belirtilen gün ve saatte Belediye Encümeninin huzurunda Saruhanlı Belediyesi Başkanlık Makamında yapılacaktır. 

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

3- İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:
Gerçek Kişiler;
1. Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
2. İkametgâh Belgesi,
3. Vekâleten girecekler için noter tasdikli vekâletname,
4. Belediye Gelir Servisinden Borcu Yoktur Belgesi,
5. Şartname Bedeli yatırıldığına dair Makbuzu,
6. Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu vereceklerdir.
Tüzel Kişiler (Şirket, Dernek vs);
1. İhale tarihi itibari ile tüzel kişiliği temsile haiz şahısları gösterir belge (Yetki Belgesi) veya Noter tasdikli İmza Sirküleri,
2. Ticaret ve Sanayi Odasından Oda Kayıt Sicil Belgesi,
3. Belediye Gelir Servisinden Borcu Yoktur Belgesi,
4. Şartname Bedeli Alındı Makbuzu,
5. Yatırılan Geçici Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu vereceklerdir.
4- Kapalı Teklif Zarfını verecek katılımcılar, teklif zarflarını en geç 17/08/2023 tarihinde saat 17:00’ a kadar Saruhanlı Belediyesi Emlak ve İstimlâk
Müdürlüğü’ne vereceklerdir. İstekliler Posta ile teklif vermeleri durumunda tekliflerini en geç 17/08/2023 Perşembe günü saat 17:00’ a kadar Saruhanlı
Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Saruhan Mahallesi Eşref Ozan Sok. No: 1 adresinde olacak şekilde iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler.
Belirtilen tarih ve saatten sonra gelen postalar dikkate alınmaz.
5- İhaleye ait her türlü şartname mesai saatleri içinde Saruhanlı Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Bürosunda görülebileceği gibi, 500,00.-TL
bedel karşılığında aynı müdürlükten satın alınabilir. İhaleye katılabilmek için ihale şartnamesi satın alınması zorunludur.
6- Belediye Encümeni ihaleyi yapıp, yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.
İlgililere İlanen duyurulur. 

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Bu ilde yüzde 20 indirimle ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Belediye tam 24 taksitle imarlı üç arsa satacak!


Geri Dön