14 / 05 / 2024

Manisa Saruhanlının içmesuyu hattı yenilendi mi

Manisa Saruhanlının içmesuyu hattı yenilendi mi

MASKİ Genel Müdürlüğü arızalardan kaynaklanan çeşitli su kesintilerini azaltmak adına mahallenin içme suyu ana terfi hattı, şebeke hattı, depo ve depolar arası bağlantıların yenilenmesi çalışmalarını tamamladı.

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Manisa Saruhanlı Belediyesi'nin sattığı gayrimenkuller TBMM'de!

Manisa Saruhanlı ilçe belediyesinde satışı yapılan taşınmazlar meclis gündeminde konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Biçer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Manisa Saruhanlı'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Şehitlik Heykeli etrafında peyzaj çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiriyor.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Manisa Saruhanlı'nın çehresi yatırımlarla değişti!

Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirdiği dev yatırımlar ve hizmetlerle şehre değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Adiloba Mahallesi’nde hayata geçirdiği hizmetlerle de mahallenin adeta çehresini değiştirdi.

Serdivan’ın içmesuyu altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımı 20 gün içinde başlayacak!

Diyarbakırspor’un sayısız maça ev sahipliği yaptığı yarım asırlık stadında tahliye işlemleri başladı. 52 yıllık Atatürk Stadı’nın yıkım işlemlerine 20 gün içinde başlanacağı öğrenildi.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Manisa Kuzey Demiryolu Geçişi'nin yapımı için acele kamulaştırma!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-İzmir Demiryolu projesi kapsamında Manisa Kuzey Demiryolu Geçişinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Saruhanlı'nın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

14 maddede site yönetim planının içeriği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 14 maddede site yönetim planının içeriği " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Manisa Saruhanlının içmesuyu hattı yenilendi mi Haberi

Manisa Saruhanlının içmesuyu hattı yenilendi mi


MASKİ Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesi’nde içme suyu ana terfi hattı, şebeke depo ve depolar arası bağlantı hatlarının çalışmalarını tamamladı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, çalışma ile Büyükbelen Mahallesi’nin içme suyu şebekesinin 2047 yılına kadar hizmet verebileceğini belirtti.


MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesi’nde altyapı çalışmaları kapsamında,  vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı su kullanmalarına imkan tanımak ve arızalardan kaynaklanan çeşitli su kesintilerini azaltmak adına mahallenin içme suyu ana terfi hattı, şebeke hattı, depo ve depolar arası bağlantıların yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da Büyükbelen Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Büyükbelen Mahallesi’nin içme suyu konusunda yaşayacağı sorunların önüne geçildiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, çalışma hakkında bilgi verdi.

40 Yıllık Şebeke Yenilendi

MASKİ...