02 / 05 / 2024

manisa satılık arazi

manisa satılık arazi

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire!

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 171 adet konut satışa çıkarılıyor.

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuru bedeli olarak 4 bin TL alınan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık!

TOKİ Manisa Demirci Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülen projede 9 bin 90 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

TOKİ Manisa Salihli satılık evler!

TOKİ Manisa Salihli satılık evler Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 472 adet konuttan meydana geliyor.

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire!

Satışları devam eden Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 313 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor.

Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları!

Resim İstanbul Orman projesi 81 bin 433 metrekare arazi alanı üzerinde hayata geçiliyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları...

Zekeriyaköy ormanada satılık daire!

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de 220 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve 273 konuttan oluşan Zekeriyaköy Ormanada satılık daire fiyatları için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz...

manisa satılık arazi Haberi

manisa satılık arazi

Hazineye ait taşınmazların ekonomiye kazandırılmasına devam ediliyor. Manisa’da kamuoyunda 2/B arazisi olarak bilinen orman vasfını yitirmiş Hazine’ye ait taşınmazlardan 2 bin 435 tanesinin satışının gerçekleştirildiği bildirildi.

Manisa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yazılı olarak Manisa’daki 2/B satışları, tarım arazilerinin satışları ve tarım arazilerinin kiraya verilmesi konusunda bilgilendirmede bulunuldu.


2/B KAPSAMINDAKİ SATIŞLAR


Milli Emlak Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kamuoyunda 2/B olarak bilinen orman dışına çıkarılan hazineye ait taşınmazların kullanıcılarına satışını öngören 6292 sayılı kanun uyarınca Manisa genelinde 2/B kapsamında olan 2 bin 435 adet satışın gerçekleştirildiği açıklandı.


TARIM ARAZİLERİNİN SATIŞI


Aynı kanunun 12. maddesiyle müracaat süresi, 27 Nisan 2015 tarihinde sona eren tarım arazilerinin kullanıcılarına, kiracılarına ve hissedarlarına satışa kapsamında il genelinde bin 656 adet satın alma talebi alındığı ve satış işlemleri için Maliye Bakanlığının talimatlarının...