06 / 05 / 2024

manisa sipile teleferik yapılacak

manisa sipile teleferik yapılacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı At Alanı Milli Parkı’nda yapılması planlanan teleferikle ilgili “Artık teleferik hayali de gerçek olacak. Spil’e teleferikle çıkacağız. Manisa’nın turizmine katkı sağlayacağız” dedi.

Manisa teleferik projesi imar bekliyor!

MANİSA'da ihalesi tamamlanan ancak geçtiğimiz günlerde güzergahı rüzgar tehlikesi sebebiyle değişen 7.5 kilometre uzunluğunda 2 etaptan oluşacak teleferik hattı, imar bekliyor.

Manisa Teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Manisa’da Uncubozköy’den başlayıp Spil’in zirvesinde bitecek, 40 yıldır beklenen teleferik tesisinin yapımına ilişkin proje çalışmalarında önemli ilerleme kaydedildiği bildirildi.

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Manisa teleferik projesi inşaatı Nisan ayında başlayacak!

Manisa'da, yıllardır hayali kurulan teleferik projesi inşaatı, Nisan ayının ilk haftasında başlıyor. İhaleyi alan Tekinalp Şirketler Grubu, teleferik firması Avusturyalı Doppelmayr şirketi ile sözleşme imzaladı.

Manisa dağ turizminin merkezi haline getirilecek!

Spil Dağı'na teleferik yapılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Veysel Eroğlu, Manisa'yı dağ turizminin ve şifalı bitkilerin merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Manisa'da önemli yatırım projeleri ne olacak?

T.J. Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tekinalp,Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a teleferik ve otellerin ön projesini sundu.

Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planlıyoruz!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Manisa Teleferik projesi turizmi canlandıracak!

Manisa'da teleferik ihalesini alan firmaya yer teslimi yapılması kentte heyecan yarattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Teleferik, Manisa turizmine önemli katkı sağlayacak" dedi.

Manisa teleferik projesinin yer teslimi yapıldı!

Manisa’nın 40 yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesi Manisalıları adeta sevince boğdu. Ulaşım sorunu nedeniyle Spil Dağı’na çıkamayan vatandaşlar, teleferiği dört gözle beklediklerini ifade etti.

Spil Dağı teleferik ve otel projesinde son durum ne?

Manisa’da Spil Dağı’na yapılacak olan 100 Milyon Liralık teleferik ve oteller projesinin yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında Spil Dağı’na 5 buçuk kilometre uzunluğunda teleferik, iki adet otel ve spor kompleksi yapılacak.

Manisa'da teleferik için yer teslimi yapıldı!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Manisa teleferik ihalesi 28 Nisan'da!

Manisa'nın 40 yıllık rüyası gerçek oluyor. Manisa'nın en önemli alanlarından biri olan Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak teleferik için 28 Nisan 2015' tarihinde ihaleye çıkılacak.

Manisa'ya teleferik hattı yapılacak!

MANİSA'NIN Şehzadeler ilçesi Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, teleferikle ilgili müjdeli haberi Mart ayı meclis toplantısında verdi. Çelik, Manisa'nın 40 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğünü ifade etti.

manisa sipile teleferik yapılacak Haberi

manisa sipile teleferik yapılacak

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kuruluş sürecinden bu yana belediyenin hizmetlerini ve projelerini paylaştı. Kurucu bir belediye başkanı olmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Çelik, zorlu süreci atlatarak, güçlü bir kadro ile tam kapasite çalışmaya başladıklarını söyledi. Her fırsatta halkla ilişkilerde marka bir belediye olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Çelik, “Hemen her gün halkın içinde olmaya çalışıyor, arayan her numaraya cevap veriyorum. Personelimizin halka ilişkileri konusunda da hassasiyet gösteriyoruz. Milletin malına sahip çıkmama ve vatandaşa kötü muamele söz konusu olduğunda kesinlikle müsamahamız yok. Bu konuda vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. Belediyemize geldiklerinde alışkın olmadıkları bir durumla karşılaşınca şaşırıyorlar” diye konuştu.


‘IHLAMURU KESMEDİK, TAŞIDIK’ 


Son günlerde büyük tartışmalara neden olan ağaç kesme olaylarında herkese örnek olacak bir davranış sergileyen Şehzadeler Belediyesi tüm Türkiye’nin...