26 / 05 / 2024

Manisa Tepecik yenilendi mi

Manisa Tepecik yenilendi mi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesi Tepecik Mahallesi sakinlerinin yaşam alanlarının fiziki şartlarını yükseltmek için kolları sıvadı.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Manisa Soma'nın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Koyundere Mahallesi ile Söğütcük Mahallesi arasında bozulan yolları yeniledi

Manisa Selendi'nin yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin birçok mahallesini bağlayan yollarda genişletme, düzeltme ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Akhisar'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da merkez mahallelerinde kötü durumda olan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Kırkağaç'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Sakarlı ve Kuyucak Mahalleleri arasındaki 1 buçuk kilometrelik yola bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa Gördes'in mahalleleri büyükşehirle yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in 4 mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Manisa Evciler'in üst yapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Evciler Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Manisa Börtlüce'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Börtlüce Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayarak, mahalleye sağlıklı altyapı temin etti.

Manisa Tepecik sağlıklı altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Tepecik Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Kula'nın altyapısı baştan aşağı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın ilçelerinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

Manisa Tepecik, büyükşehirle yeniden doğuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesi Tepecik Mahallesi sakinlerinin yaşam alanlarının fiziki şartlarını yükseltmek için kolları sıvadı.

Manisa Akköy'de içme suyu hattı deposu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Manisa Tepecik yenilendi mi Haberi

Manisa Tepecik yenilendi mi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler İlçesi Tepecik Mahallesi sakinlerinin yaşam alanlarının fiziki şartlarını yükseltmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepecik Mahallesine 3 bin 200 metrelik kanalizasyon şebeke hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından üstyapı çalışmalarına başlandı. Tepecik Mahallesi sokaklarını baştan aşağı değiştirecek çalışma kapsamında 25 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek.

Mahallemiz Çok Güzel Olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde yürüttüğü çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirten Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Belirgen, “MASKİ altyapı çalışmalarını tamamladı. Şimdi ekipler, taş döşeme işine başladı. Yaklaşık 25 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek. Mahalle halkımız çalışmalardan çok memnun. Mahallemiz çok güzel olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Tepecik’e Hayırlı Olsun

Çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir...