21 / 05 / 2024

manisa terminali ne zaman yapılcak

manisa terminali ne zaman yapılcak

Manisa'nın Kula Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapacağı otogar projesi hayata geçiriliyor. "Kula Değişiyor" sloganı ile yola çıkan belediye, ilçenin eksiklerini tespit ederek tamamlıyor.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Altınordu Otobüs Terminali ne zaman açılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Altınordu Otobüs Terminali'nin inşaatı devam ediyor. Projenin 2018 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Taşköprü Modern Otobüs Terminali'nde ilk kazma vuruldu!

Taşköprü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptığı Şehirlerarası Modern Otobüs Terminali’ne start verdi.

Bursa terminalindeki camide inşaat yükseliyor!

Bursa'da Burulaş Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yapılan modern camide inşaat hızla yükseliyor.

Bursa Terminal, modern camiye kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve terminal esnafının işbirliğiyle BURULAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yaptırılan modern camide inşaat devam ediyor.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

Toplamda 63 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki daireler satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Manisa Demirci 2017 başvuruları!

42 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Manisa Demirci 2017 başvuruları ne zaman?

Manisa Turgutlu yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçmek adına Turgutlu’nun Musalaryeniköy Mahallesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Bingöl Otobüs Terminali ne zaman taşınacak?

Bingöl'de yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır hale getirilen yeni otobüs terminaline taşınma işlemlerinin ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor.

manisa terminali ne zaman yapılcak Haberi

manisa terminali ne zaman yapılcak

Manisa'nın Kula Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapacağı otogar projesi hayata geçiriliyor. 

"Kula Değişiyor" sloganı ile yola çıkan belediye, ilçenin eksiklerini tespit ederek tamamlıyor. Şehirlerarası otobüs terminali için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bürokratları ile bir toplantı düzenledi. Ardından otogarın yapılacağı arazi gezildi. Konu hakkında yapılan açıklamada, "Yakın bir zamanda başlayacağımız şehirlerarası otobüs terminali inşaatını kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. 

Hayırlı olsun" denildi. 


Habertürk...