17 / 05 / 2024

manisa terminali nerede

manisa terminali nerede

Manisa'nın Kula Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapacağı otogar projesi hayata geçiriliyor. "Kula Değişiyor" sloganı ile yola çıkan belediye, ilçenin eksiklerini tespit ederek tamamlıyor.

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa Alaşehir Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir'de hayata geçirdiği terminalin inşaatını tamamladı.

Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Alaşehir Otobüs Terminali binası tamamlandı!

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e 20 milyon TL'lik otobüs terminali geliyor!

MANİSA’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de ilçenin ihtiyacına cevap verecek olan Yeni Otobüs Terminal Binası'nın temelini düzenlenen törenle attı.

Soma Otobüs Terminali açıldı!

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, yapımı tamamlanan Soma Otobüs Terminali, düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Manisa Demirci TOKİ kurası nerede çekilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Manisa Demirci Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Demirci Konutları kura çekimi bugün yapılacak. Peki Manisa Demirci TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi nerede?

Kura satışları için 184 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Demirci Belediye projesinde 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi nerede?

TOKİ Manisa Demirci kurası nerede çekilecek?

Toplam 184 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Demirci Belediye projesinde yer alan daireler 10 Nisan Cuma günü satışa sunulacak. Peki TOKİ Manisa Demirci kurası nerede çekilecek?

Gölmarmara Terminali'ndeki 23 adet işyeri belediyeye tahsis edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunda Gölmarmara Oto Terminali içerisinde bulunan 23 adet işyeri ve bir adet tuvaletin üç yıl süreyle Gölmarmara Belediyesi’ne tahsisi konusu görüşüldü.

manisa terminali nerede Haberi

manisa terminali nerede

Manisa'nın Kula Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapacağı otogar projesi hayata geçiriliyor. 

"Kula Değişiyor" sloganı ile yola çıkan belediye, ilçenin eksiklerini tespit ederek tamamlıyor. Şehirlerarası otobüs terminali için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bürokratları ile bir toplantı düzenledi. Ardından otogarın yapılacağı arazi gezildi. Konu hakkında yapılan açıklamada, "Yakın bir zamanda başlayacağımız şehirlerarası otobüs terminali inşaatını kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. 

Hayırlı olsun" denildi. 


Habertürk...