03 / 05 / 2024

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kentsel dönüşüm

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kentsel dönüşüm

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenlendi. Mehdi Hasanzade, kentsel dönüşüm yasasının getirdiği yeni düzenlemeleri ve yasanın uygulamasında ortaya çıkacak fırsatlar ve risklerin değerlendirmesini yaptı.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.

ASEAN Ticaret ve Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

2016 dönem başkanı olarak başkent Vientiane'deki açılışta konuşan Thongloun Sisoulith, Güneydoğu Asya Ülkeler Birliği'nin (ASEAN) Ticaret ve Yatırım Zirvesi açılışında, birliğin fırsatlarla dolu bir topluluk olduğunu söyledi.

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Esra Davet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vira Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Şenol Çinik ve Sürmeli Sunar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Kançul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, Maksut Refik Dönmezler Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Yenibosna'da açıldı.

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Elans İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi, Hasan Değişgeç ve Rasim Yaşar ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ziya Aytar tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.

Manisa Adiloba ve Tirkeş’in altyapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’nın Adiloba ve Tirkeş mahallelerinde gerçekleştirdiği içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Falcon Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Falcon Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi, Beytullah Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Alhandan Gayrimenkul Emlak Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

Alhandan Gayrimenkul Emlak Pazarlama İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Noorı Ayyed Ayyed tarafından kuruldu.

Mac Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mac Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Uğur Toptaş tarafından bugün kuruldu.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı İlkokulu yıkılacak mı?

Mersin Toroslar’da 1415 öğrenci ve 53 öğretmenin bulunduğu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı İlkokulu’nun binasının depreme dayanaksız olduğuna, rağmen okulda onarım yapılmadığı ve eğitimin devam ettiği ortaya çıktı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kentsel dönüşüm Haberi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası kentsel dönüşüm

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenlendi.


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenledi. Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda düzenlenen seminere, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir İmar Komisyonu Başkanı ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mehdi Hasanzade, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı, yönetim kurulu üyeleri ve Manisalı işadamları katıldı. Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev moderatörlüğünde düzenlenen seminerin açılış konuşmasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mehdi Hasanzade yaptı. 


Hasanzade, kentsel dönüşüm yasasının getirdiği yeni...