02 / 05 / 2024

manisa turizm

manisa turizm

Manisa 2'nci İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Volkan Tat başkanlığında gerçekleştirildi. Tat, 2015 yılı birinci dönem raporuna göre 2.8 milyar liralık 299 kamu yatırımı projesi belirlendiğini bunların hayata geçeceğini ifade etti.

Kula'da restorasyon başladı!

Manisa'nın Kula İlçesi'nde bulunan 55 tarihi evde restorasyon çalışması yapılacağı ardından butik otel ve restoran olarak turizme kazandırılacağı belirtildi. Kula'nın turizmde dünya kenti olması hedefleniyor.

Manisa geleceğin turizm kenti olacak!

Ak Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa’da yaşayan ya da dışarıda olan her Manisalıya ilin tanıtımı konusunda görevler düştüğünü ve herkesin gönüllü bir tanıtım elçisi olması gerektiğini belirtti..

Manisa Müzesi turizm faaliyetlerini canlandıracak!

Manisa Etnografya ve Arkeoloji Müzesinde bulunan binlerce eser yeni müzenin tamamlanmasıyla yeniden ziyarete açılacağı günü bekliyor. Paha biçilemeyen birçok eserin yer aldığı Manisa'da yen müzenin açılmasıyla turizm faaliyetlerinin de canlanması planlanıyor.

Manisa Etnografya ve Arkeoloji Müzesi'nin temeli 2017'de atılacak!

Manisa'da 2012 yılından itibaren yapımı ertelenen yeni Etnografya ve Arkeoloji Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yatırım programına alındı. Yeni müzenin temeli 2017'nin Haziran ayında atılacak.

Manisa'ya 5 milyon TL'lik kütüphane inşa edilecek!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde Belediye'nin şantiye alanına, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kütüphane yapılması için çalışmalara başlandı.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Manisa'da yeni otel yatırımları yapılacak!

Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Sudak, son zamanlarda Manisa'da turizmle ilgili otellerin açıldığını söyledi.

Manisa'da turizm çalışmaları yapılacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile birlikte Manisa'nın köylerinde turizm yatırımı yapılabilecek yerleri belirledi.

Manisa geleceğin turizm kenti olacak!

Ak Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, Manisa’da yaşayan ya da dışarıda olan her Manisalıya ilin tanıtımı konusunda görevler düştüğünü ve herkesin gönüllü bir tanıtım elçisi olması gerektiğini belirtti..

Elarabia Turizm İnşaat ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elarabia Turizm İnşaat ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Hasan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Manisa İş Merkezi'nde kuruldu.

Manisa'ya yeni müze yapılacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, "Manisa'ya yeni bir müze kazandırıyoruz. Kentin tüm tarihi yerlerini bir bir elden geçireceğiz. Turist geldiğinde hayal kırıklığı yaşamayacak" dedi.

Manisa’da inanç turizmi!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, yabancı turistlerin Manisa’ya inanç turizmi kapsamında geldiğini bildirdi Sudak yaptığı açıklamada, 216 bin 644 turistin kente geldiğini kaydetti.

Erdoğan Bektaş Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş'a hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.

Manisa İl Özel İdare bahçesine yapılacak Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Bakanlık tarafından onaylandı!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hamdi Karayel, eski İl Özel İdare bahçesine yapılacak Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını açıkladı.

Manisa Anemon Arkeoloji Müzesi'nin yapımına 2 ay içinde başlanacak!

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Karayel, Kültür Bakanlığı tarafından onayı verilen Manisa Anemon Arkeoloji ve Etnografya Müzesi projesinin 2 ay içinde yapımına başlanabileceğini belirtti.

manisa turizm Haberi

manisa turizm


Manisa 2'nci İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Yardımcısı Volkan Tat başkanlığında gerçekleştirildi. Tat, 2015 yılı birinci dönem raporuna göre 2.8 milyar liralık 299 kamu yatırımı projesi belirlendiğini bunların etap etap hayata geçeceğini ifade etti. Toplantıdada, Spil dağı'na yapılması planlanan teleferik, otel ve spor alanları projesinin 28 Nisan'da ihale edileceği açıklandı. Tat, "Projeler için önceki yıllarda 919 milyon 980 bin TL harcama yapılmış ve toplam 356 milyon 902 bin TL ödenek ayrılmıştır" diye konuştu. 


3 YILDA BİTER 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4'üncü Bölge Müdürü Rahmi Bayrak da Spil'in cazibe merkezi haline gelmesi için hazırladıkları projelerin hayata geçireceklerini kaydetti. Bayrak, "Spil Dağı Milli Parkı'na yapmayı planladığımız teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesini 28 Nisan 2015 tarihinde yapacağız. Bu proje bittiğinde Manisa...