28 / 04 / 2024

Manisa turizmi ne durumda

Manisa turizmi ne durumda

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, yabancı turistlerin Manisa’ya inanç turizmi kapsamında geldiğini bildirdi Sudak yaptığı açıklamada, 216 bin 644 turistin kente geldiğini kaydetti.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

13 soruda TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyasında kaç konut olacak? TOKİ Manisa 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Manisa 50 bin konut başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Manisa 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 13 soruda TOKİ Manisa 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri hizmete açıldı!

Şehir hastaneleri projesinde iki hastanenin daha sonuna gelindi. Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim tarihinde hasta kabulüne başladı. 

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Manisa Ulucami yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami ve çevresinde yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü kentsel planlama çalışmasıyla, tarihi ibadethaneyi yeniden gün yüzüne çıkardı.

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

Manisa turizmi ne durumda Haberi

Manisa turizmi ne durumda

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, yabancı turistlerin Manisa’ya inanç turizmi kapsamında geldiğini bildirdi.


Sudak yaptığı açıklamada, 2014 yılının ilk 10 ayında 15 bin 467’si yabancı, 201 bin 177’si yerli olmak üzere 216 bin 644 turistin kente geldiğini kaydetti. En çok Alman, İtalyan ve İngiliz turistlerin kente geldiği bilgisini veren Sudak, "inanç turizmi" kapsamında değerlendirdikleri turistlerin, İncil'de adı geçen 3 önemli kilise arasında yer alan Alaşehir’deki St. Jean Kilisesi ve Sart ören yerini görmek için geldiğini belirtti. 


Sudak, kentin tarihi değerler açısından çok zengin olduğunu ancak henüz bu potansiyelin kullanılamadığını savundu.


İnanç turizmdeki cazibeyi artırmak amacıyla çalışmaların sürüdüğünü anlatan Sudak,  Yabancı turistlerin kentte, ortalama bir gece kaldığını bunu yeterli görmediklerini kente katma değer katmak için en az 3 gece konaklamalarını...