07 / 05 / 2024

Manisa Ulupark katlı otopark

Manisa Ulupark katlı otopark

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ulupark’taki mevcut otoparkın yerine yapılacak katlı otoparkla ilgili imar plan değişikliği konuşuldu. 

Belediye o ilçede zemin+batar katlı iş yeri iş yeri satacak! 

Turgutlu Belediyesi, Manisa Turgutlu'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Zemin+batar katlı iş yeri 903,90 metrekare alana sahip.

Şehzadeler'de boşaltılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Manisa’da son zamanlarda yaşanan depremin ardından Şehzadeler'de zarar görerek boşaltılan 7 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Manisa Şehzadeler'de 7 katlı hasarlı bina tahliye edildi!

Manisa merkezli depremler sonrasında Şehzadeler ilçesinde 7 katlı bir apartmanda büyük hasar meydana geldi. Derin çatlaklar sonucunda binanın tahliye edilmesine karar verildi.

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

90 yaşındaki kadın 2 katlı evini devlet hastanesine verdi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Manisa'da yıkılma tehlikesi bulunan bina boşaltıldı!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çatlakların oluştuğu riskli 3 katlı bir bina yapılan incelemelerin ardından tahliye edildi.

Manisa Ulupark imar plan değişikliği kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ulupark’taki mevcut otoparkın yerine yapılacak katlı otoparkla ilgili imar plan değişikliği konuşuldu. 

Manisa Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz süreci açık!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Ulupark Katlı Otopark projesi masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark Katlı Otopark projesi için itiraz sürecinin açık olduğunu belirtti.

Manisa'ya otopark yapılmasına tepki!

Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek ile birlikte yaklaşık 50 kişilik grup, 80 yıllık Ulupark'a otopark yapılması kararına tepki göstererek kentteki yeşil alanların korunması gerektiğini dile getirdi.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Manisa Turgutlu Katlı Kavşak projesi için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’daki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için çalışmalara başladı.

Manisa Alaşehir Katlı Kavşak Projesi için çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’deki trafik sorununa çözüm oluşturacak Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi için çalışmalara başladı.

Manisa'da icradan 6 milyon TL'ye satılık hastane binası!

Manisa ili, Yunusemre ilçesi'nde bulunan beş katlı hastane binası satışa çıkarıldı. 2960 metrekare yüzölçümlü hastane binasının satış bedeli 6 milyon 81 bin TL olarak belirlendi. İhale 20 Temmuz ve 17 Ağustos arasında gerçekleşicek.

Manisa Ulupark katlı otopark Haberi

Manisa Ulupark katlı otopark


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ulupark’taki mevcut otoparkın yerine yapılacak katlı otoparkla ilgili imar plan değişikliği konuşuldu ve plan değişikliği oy çokluğu ile kabul edildi. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin plan değişikliği ile ilgili itirazların kabulüne yönelik oylama yapılmasını teklif etti.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ulupark’ta mevcut otoparkın yerine yapılması planlanan katlı otoparkın portatif olarak tasarlandığını da...