16 / 05 / 2024

manisa üstyapı çalışmaları

manisa üstyapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Karayağcı'da sıra üstyapıda!

Manisalıların daha huzurlu ve mutlu yaşam sürmeleri için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Gölmarmara'da üstyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Tiyenli Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke taşı döşeme çalışması başlattı. Çalışmalar Tiyenli Mahallesi’nde sevinçle karşılandı.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa Prime'da çalışmalar tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentte hayata geçen Manisa Prime Projesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Murat Kurum: Manisa'da hasar tespit çalışmaları başlıyor!

Manisa'da bugün yaşanan depreme ilişkin konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hamdolsun can kaybımız söz konusu değil, yaralımız yok. Bakanlığımızın ilgili ekipleri hemen olay yerine intikali gerçekleştiriyorlar ve hasar tespit çalışmalarına başlıyorlar" dedi.

Manisa Akhisar'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Sabah saat 05:43'te merkez üssü Akhisar olan 4,8 büyüklüğündeki depremden sonra bölgede hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Depremin hissedildiği mahallelerde yaşayanlar, eğitim öğretimin çadır veya konteyner sınıflarda yapılmasını istediklerini ifade etti...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Manisa Çarşı'da cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor!

Kentteki kültürel mirası korumak için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, 1. Anafartalar ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklardaki cephe sağlıklaştırma çalışmaları hızla sürüyor.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Manisa imar planı çalışmalarına valilikten destek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi imar planı çalışmalarının hızlandırılması hususunda Valilik Makamının desteği istedi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

manisa üstyapı çalışmaları Haberi

manisa üstyapı çalışmaları


Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle de MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon hattı ve içme suyu şebeke hattı çalışmalarını tamamlamasının ardından başlanılan çalışmalara devam ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yürütülen çalışmalarla vatandaşların daha rahat bir yaşam sürebilmeleri hedefleniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallemizde MASKİ Genel Müdürlüğü’nce alt yapı çalışmaları tamamlandı. Ardından ekiplerimiz kilit parke taşı döşeme çalışmalarına start verdi. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.



Manisa Büyükşehir...