04 / 05 / 2024

Manisa Yeniköy alt yapı çalışmaları

Manisa Yeniköy alt yapı çalışmaları

MASKİ, Alaşehir’in Yeniköy mahallesini kanalizasyon hattına kavuşturmak için çalışmalarına başladı. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede kente adeta altın çağını yaşatıyor.

Başiskele Yeniköy Parkı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Manisa Büyükşehir'den 2 bin 400 kilometre asfalt!

Mahallesi ile Gördes’e bağlı Dikilitaş Mahallesi arasında kalan yolda da bakım ve onarım çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir'den borç yapılandırma uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı tarafından çıkarılan 6736 sayılı Yapılandırma Kanunu’yla MASKİ’ye borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmaya devam ediyor.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Manisa Akköy'de içme suyu hattı deposu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Manisa Büyükşehir'den imar mesaisi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin 1989’dan sonra yapılmayan imar planlarının yapımı için kolları sıvadı. Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, Manisa’nın imar planının çözümü için 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Manisa Hatunköy'ün 50 yıllık altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’nın Hatunköy Mahallesi’nin 50 yıllık kanalizasyon altyapı hattını tamamen yeniliyor.

Adiloba yoluna Manisa Büyükşehir'den neşter!

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru!

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru günleri devam ediyor. Proje 90 adet konut satışa çıkarıldı.

Manisa Büyükşehir, Alaşehir yollarına el attı!

Alaşehir’de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı.

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları!

Taksitlerin 261 liradan başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları...

Manisa Yeniköy alt yapı çalışmaları Haberi

Manisa Yeniköy alt yapı çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı sorunlarına çare oluyor. Alaşehir ilçesinin Hacıaliler mahallesi ile start alan kanalizasyon ana hattı yenileme çalışmaları Yeniköy mahallesi ile devam ediyor. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı. 



MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Alaşehir ilçemizin içme suyu konusunda sıkıntı yaşamaması için yapılan sondaj ve içme suyu şebekelerinin yanı sıra, kanalizasyon altyapısıyla ilgili yenileme çalışmalarımıza da iki mahallemizde başladık. Hacıaliler ve Yeniköy mahallelerimizdeki ana hat döşeme işlemleri şuan ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Buradaki çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından sıra, Şahyar ve Matarlı mahallelerimize gelecek. Şahyar’da 5 bin 700, Matarlı’da ise bin 700 metre kanalizasyon hattı döşeyeceğiz.”...