16 / 05 / 2024

Manisa Yenişehir yol çalışmaları

Manisa Yenişehir yol çalışmaları

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin yeni yol açma çalışmaları kapsamında, Deniz Mahallesi’nde imarlı yollar açılıyor. Ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Diyarbakır Yenişehir’de 4 km’lik yeni yol açıldı!

Yenişehir ilçesinde 4 kilometrelik yeni imar yolunun kazı ve dolgu çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi 3 ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı ne zaman başlayacak?

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

Manisa Yenişehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin yeni yol açma çalışmaları kapsamında, Deniz Mahallesi’nde imarlı yollar açılıyor. Ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Yenişehir’de yollar yeniden onarılacak!

İzmit Belediyesi’nde Yenişehir Mahallesi’nin üst yapı yenileme ve tamiratı için ihale yapıldı. Mahalledeki bozulan yol ve kaldırımların onarımı için yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Manisa Alaşehir'de ev yaptırmak isteyenlere ücretsiz mimari destek!

Manisa Alaşehir Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen köylerde yaşamını sürdüren vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak ve bunun içinde üç farklı tipte proje hazırlandı .

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut idaresi Başkanlığınca Diyarbakır Yenişehir Dini Yüksek İhtisas Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. ihale saat 14:30'da yapılacak.

Manisa Yenişehir yol çalışmaları Haberi

Manisa Yenişehir yol çalışmaları

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Deniz Mahallesi’nde imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Çiftlikköy, Akkent, Menteş Mahallelerinde yeni imar yolları açan ekipler, çalışmalarına Deniz Mahallesi’nde devam ediyor.


Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, “Yenişehir ilçesinde son yıllarda nüfus giderek artmış, özellikle kuzey Yenişehir’de artan yerleşme taleplerine bağlı olarak yeni yollara, bunun yanında açık ve yeşil alanlara daha çok ihtiyaç duyulmuştur. Mevcut planlarda yol olarak görünen, ancak görünümde yol olmayan yerler ekiplerimiz tarafından imar planına uygun olarak açılmaya başlanmıştır. Ekiplerimiz, Deniz Mahallesi’nde ekskavatör ile zemin seviyesini eşitlemek için çalışmalarını sürdürmektedir. Önümüzdeki günlerde de kum nakli ile temel malzeme döşeyerek asfaltlama çalışmalarına başlayacaklardır. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar birçok sokakta mevsim şartları el verdiği sürece devam...