29 / 04 / 2024

Manisa Yenişehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Manisa Yenişehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi’nin yeni yol açma çalışmaları kapsamında, Deniz Mahallesi’nde imarlı yollar açılıyor. Ekipler, çalışmalarına devam ediyor.



Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Deniz Mahallesi’nde imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Çiftlikköy, Akkent, Menteş Mahallelerinde yeni imar yolları açan ekipler, çalışmalarına Deniz Mahallesi’nde devam ediyor.


Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, “Yenişehir ilçesinde son yıllarda nüfus giderek artmış, özellikle kuzey Yenişehir’de artan yerleşme taleplerine bağlı olarak yeni yollara, bunun yanında açık ve yeşil alanlara daha çok ihtiyaç duyulmuştur. Mevcut planlarda yol olarak görünen, ancak görünümde yol olmayan yerler ekiplerimiz tarafından imar planına uygun olarak açılmaya başlanmıştır. Ekiplerimiz, Deniz Mahallesi’nde ekskavatör ile zemin seviyesini eşitlemek için çalışmalarını sürdürmektedir. Önümüzdeki günlerde de kum nakli ile temel malzeme döşeyerek asfaltlama çalışmalarına başlayacaklardır. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar birçok sokakta mevsim şartları el verdiği sürece devam edecektir" dedi.


Adana İlk Haber 


Geri Dön