21 / 05 / 2024

Manisa Yunuskent TOKİ Konutları projesi

Manisa Yunuskent TOKİ Konutları projesi

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ Projesi’yle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, TOKİ Projesi sayesinde bir iç göç yaşanacağını belirterek, ilk etabın teslim tarihinin 30 Eylül 2017 olduğunu müjdeledi.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Manisa'da TOKİ'den ev almak isteyenler banka önünde sabahladı!

Manisa'da TOKİ tarafından ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliği şartına göre açık artırma satışı gerçekleşen 219 konut için vatandaşlar iki gün öncesinden gelerek banka önünde sabahladı.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

TOKİ Akgedik Yunuskent 3'üncü etapta kuralar çekiliyor!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre'de hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin 3. etabı için hak sahibi belirleme kuraları çekiliyor. 

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

TOKİ tarafından  Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen toplam 1500 konut için kura heyecanı bugün başladı. Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut inşa ediliyor. Manisa Yunusemre TOKİ projesinde kura çekimi bugün başlıyor. 

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

TOKİ Akgedik Yunuskent 2.Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ ve Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Projesi’nde 2. etap çalışmaları hızlandı. Projede 2. etabın 748 konutluk ilk kısmının ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi 2. Etap ihalesi yapıldı!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabının ,halesi yapıldı. Projenin 2. etabında 748 konut yer alacak.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de örnek daireler tanıtıldı!

TOKİ tarafından Manisa'da inşa edilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında hak sahipleri örnek daireleri inceledi. 5 bin 500 konutluk projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Manisa Yunuskent TOKİ Konutları projesi Haberi

Manisa Yunuskent TOKİ Konutları projesi

Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Yunusemre Belediyesi Akgedik 5 bin 500 Konutluk TOKİ Projesi, son hızla devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, TOKİ ile ilgili merak edilenleri katıldığı bir canlı yayın programında açıkladı. TOKİ’nin proje mimarı olan Yunusemre Belediyesi’nin sağlam bir ekipten oluştuğunu ve bu ekibin başında da Mehmet Çerçi’nin bulunduğunu kaydeden Kaya, bu ekipten çıkacak işlerin başarılı olmasının sürpriz olmadığını söyledi. Kaya, "TOKİ’de işin sırrı ekipte... Ekibimizin başında da iki dönem milletvekilliği yapmış Sayın Dr. Mehmet Çerçi var. Ben de milletvekilliği döneminde kendisinin danışmanıydım. Başkanımızın başında olduğu bu ekibin böyle büyük bir proje yapmasına şaşırmamak gerekir. Öncesinde sorunlar iyi tespit edilmiş ve sorunun büyüklüğünden korkmadan başlanıp devam edilen bir projedir. Manisa’nın hangi sosyal katmanına sorarsanız...