27 / 05 / 2024

manisa yunusmere yüzme havuzu ne zaman açılacak

manisa yunusmere yüzme havuzu ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde yapımını büyük ölçüde tamamladığı Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nin açılış tarihi belli oldu.

Adiloba yoluna Manisa Büyükşehir'den neşter!

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

Manisa Büyükşehir, Alaşehir yollarına el attı!

Alaşehir’de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Manisa Büyükşehir'de hafriyat toplantısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, SPİLAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, hafriyat yönetim sisteminin gelişmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir'den 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Salihli’de planladığı 340 kilometre asfalt yol hedefini gerçekleştirmek için, ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Konya Beyşehir'e yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Konya Beyşehir'e yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarından ilçe merkezine yapılacak yüzme havuzunun inşaat çalışmalarına ihaleyi üstlenen firma tarafından temel çukuru kazılarak başlandı.

Antalya Elmalı'ya yüzme havuzu inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi yapılan Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi, yenileniyor. Merkezin yanına yapılacak yüzme havuzu da yaz aylarında Elmalıların hizmetine sunulacak.

Ankara Pursaklar'da Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediliyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede temeli atılan ve Selçuklu Türk mimarisi ile tasarlanan Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmalarını yerinde denetledi.

Manisa Büyükşehir Meclisi’nde imar görüşüldü!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı’nda Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi’nin imar planları konusu gündeme geldi.

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

Manisa Büyükşehir'den yeni yol yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi fark yaratan çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda, Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’nden başlayan asfaltlama çalışmaları 20 kilometrelik yol güzergâhında devam ediyor.

manisa yunusmere yüzme havuzu ne zaman açılacak Haberi

manisa yunusmere yüzme havuzu ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde yapımını büyük ölçüde tamamladığı Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nin açılış tarihi belli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı  Cengiz Ergün, dev projenin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda açılacağını ifade etti. 

5 kulvarlı yarı olimpik olan kapalı yüzme havuzu, uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek. Spor salonunda ise basketbolun yanı sıra, tüm salon sporları yapılabilecek. 

Büyükşehir Belediyespor ile birlikte diğer kulüpler de salondan faydalanabilecek. Toplamda 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yapılan projede ayrıca, bin 500 kapasiteli tribün, çocuk havuzu, kafeterya, 100 metrekarelik kondisyon salonu, idari bina ile birlikte 100 araçlık otopark yer...