03 / 05 / 2024

Manisada asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Manisada asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Köprübaşı ve Gölmarmara'yla devam etti.

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Malatya Doğanşehir'deki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Yol hizmetleri noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde, planlanan asfaltlama ve sokak düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Manisa Yunusemre'de yollar yenileniyor!

Asfaltlama ve yol düzenleme çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, ilçede ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara 170 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Bodrum Yalıkavak'ta asfaltlama çalışmalar başladı!

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Büyükçekmece'nin 4 mahallesinde asfaltlama çalışması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerinde sürdürüyor.

Adıyaman Mara ve Musalla'nın yolları yenileniyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mara ve Musalla mahallelerinde asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor.

Diyarbakır Ferit Köşk Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 117 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını Ferit Köşk Mahallesi’nde tamamlayarak Ahmet Arif Caddesi’ne geçti. Belediyenin okul bahçelerini asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

Manisada asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor Haberi

Manisada asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Gölmarmara'da hal depolarının bulunduğu alanda kilit parke taşı düzenleme çalışmalarını sürdüren ekipler, Köprübaşı'nda da mezarlık yollarına parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinatörü Celal Kultaş, "Kilit parke döşeme çalışmalarına Temrek mahallesinde bulunan Damlar mezarlığından başladık. Gelecek günlerde de Gündoğdu mahallesinde çalışmalarımız devam edecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimiz kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulacak" dedi.


Yeni...