29 / 07 / 2024

Manisada hayvancılık alanlarına destek

Manisada hayvancılık alanlarına destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal alanda hayvancılık yapan vatandaşları desteklemek amacıyla yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi.

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Sahi Yapı Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Sahi Yapı Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim Makas ve Abdullah Çakmak ortaklığında kuruldu. 

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç tarafından kuruldu. 

Aksakal Otomotiv Nakliyat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksakal Otomotiv Nakliyat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeliyle Aziz Aksakal tarafından Pendik'te kuruldu.

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çeri tarafından kuruldu. 

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köknar Otomotiv İnşaat Tekstil Turizm Hayvancılık Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Göksedef ve Hamza Atılgan ortaklığında kuruldu. 

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmla İnşaat Otomotiv Tekstil Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuncer tarafından kuruldu. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Asarav tarafından kuruldu. 

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Samır Huseını ve Samar Harırı ortaklığında kuruldu. 

Manisada hayvancılık alanlarına destek Haberi

Manisada hayvancılık alanlarına destek

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal alanda hayvancılık yapan vatandaşları desteklemek amacıyla yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi'nde yeni bir hayvan sulama göleti daha inşa edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün tarım ve hayvancılığın gelişmesine büyük önem verdiğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, kırsala yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi'nde yeni bir hayvan sulama göleti inşa etti. Daha önce hayvan sürülerinin sulanması için yapılan sulama göletinin yapıldığını söyleyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, yeni göletin inşa edilmesiyle birlikte, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların rahat bir nefes aldığını belirtti. Börtlüce Mahallesi'nde hayvancılık yapan vatandaşların, kurak yaz aylarında hayvanlarını rahatlıkla sulayabileceklerini ifade...