29 / 04 / 2024

manisalı gazetecilere konut mu yapılacak

manisalı gazetecilere konut mu yapılacak

MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeren dilekçeyi iletti.

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nolu projesinin ihale tarihini duyurdu.

TOKİ müjdelerine devam ediyor! Ucuz konut almak isteyen tüm Manisalılar buraya! Tarihi açıklandı

Yatırımlarına ve vatandaşlara yönelik çalışmalara devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci Projesi için adımı attı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Manisalılara ucuz konut müjdesi! Manisalılar bu tarihe dikkat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Gaziantepli gazetecilere yeni konut müjdesi!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay yaptığı açıklamada geçen yıl nisan ayında toplu konut projesini hayata geçirdiklerini belirterek, basın mensupları için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu katıldığı Balıkesir Gazetciler Cemiyeti (BGC)’nin düzenlendiği ‘Bahar Pikniği’nde gazetecilere konut müjdesini verdi.

Manisa Gürle'nin konut sorunu çözülecek!

Manisa Akgedik’teki 5 bin 500 konutun inşaatının ardından Gürle Mahallesi’nde de başlanacak benzer projeyle binlerce Manisalı iç göç yaşayacak.Gürle’deki yaklaşık 10 bin toplu konut ile kentin konut sorununun çözülecek.

TOKİ Konya Sarayönü'ne 883 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Konya Sarayönü ilçesine 883 konut yapılacağı bildirildi. Konya Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, gazetecilere açıklama yaptı.

TOKİ Afyonkarahisar'daki gazetecilere konut teslimini yapacak!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin girişimleri ile Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Afyonkarahisar Belediyesi, Gazeteciler Derneği Toplu Konut projesinde hayata geçirilen 214 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlanarak anahtar teslim aşamasına gelindi.

TOKİ Çankırı'ya 364 konut inşa edecek!

Çankırı'da TOKİ tarafından emekliler için 364 konut yapılacak. Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından emeklilere yönelik başlatılan konut projesinin ihale ilanının yayınlandığını bildirdi.

Manisa'daki konut sıkıntısı imar planıyla çözülür!

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

Turgay Genç'ten Antalyalı gazetecilere konut müjdesi!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) ziyarette bulundu. Genç, ziyarette Antalya basınının Döşemealtı'nda ev sahibi olmasını sağlayacak projeye destek olacaklarını açıkladı.

manisalı gazetecilere konut mu yapılacak Haberi

manisalı gazetecilere konut mu yapılacak

MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeren dilekçeyi iletti.


Aytaç, gazetecilerin yıllardır bu hayali kurduğunu, Çerçi'nin TOKİ yetkilileri ile görüşmesinden olumlu cevap alacağına inandığını vurguladı Aytaç, "Hiçbir ayırım yapmadan Manisa'daki her basın mensubunu ev sahibi yapmak istiyoruz. Müjdeli haberi en yakın zamanda bekliyoruz" dedi. 


Sabah...