15 / 05 / 2024

Manolya Onur emlak

Manolya Onur emlak

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City İnvestment Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Cesur Sarıcan, İlker Çetinkaya ve Taner Onur ortaklığında kuruldu.

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi Bakırköy'de Onur Yıkılmazoğlu tarafından kuruldu.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Emlak sektöründe hareketlilik artacak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneğinin (TÜGEM) İzmir Şube Başkanı Onur Karademir, “Vatandaşlar düşük faizli kredi çekip konut alıyor. Satışlar hız kazanacak ve sektördeki hareketlilik artacak” diye konuştu.

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, emlak sektörü çalışanları için tavsiyelerde bulundu. Sektör çalışanlarına, ilk önce kendilerine bir sistem ve model bulmaya çalışmalarını ve kendilerini motive edecek olan sebepleri keşfetmelerini söyledi...

Koronavirüs emlak tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiledi. İnşaat ve emlak sektörü de virüsten etkileniyor. Peki koronavirüs konut tercihlerini nasıl etkiledi? LEVELUP ajansının başkanı Onur Yılmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Floridalı emlakçılardan dünya rekoru!

Florida Emlakçılar Derneği'nin düzenlediği ve dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği Guinness Dünya Rekoru organizasyonunda, derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi Emel Onur da yer aldı...

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Emel Onur, Realtor'un emlak sektörü elçisi oldu!

Lead Consulting Group'un CEO'su ve Miami’nin en önder emlak danışmanlarından Emel Onur, Amerika emlak dünyasının en  yaygın online gayrimenkul satış sitesi realtor .com’un sektör elçisi olarak seçildi...

Apart Prof Emlak Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Apart Prof Emlak Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Doğan tarafından kuruldu. 

Manolya Onur emlak Haberi

Manolya Onur emlak

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Phuket'te emlakçılış yapmaya başlayan çift sosyetedeki dostlarını da bu Uzakdoğu adasında ev sahibi yapmış. Can Bozok geçenlerde yakın bir arkadaşına şöyle söylemiş:" 5-6 kişiye villa sattık. O kadar memnun kaldılar ki müşteriler...