29 / 04 / 2024

Mansuroğlu Ontan İnşaat Bayraklı

Mansuroğlu Ontan İnşaat Bayraklı

Ontan İnşaat, Bornova'dan sonra Bayraklı'da yeni projesine başlıyor. Ontan İnşaat Bayraklı projesi 261 adet konut, 15 ofis ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Projenin lansmanı 5 Kasım'da yapılacak...

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkurtoğlu Hafriyat İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurt tarafından kuruldu.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Hocaoğlu, Murat Hacaoğlu, Okan Hocaoğlu ve Okay Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Dönmez tarafından kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Selik tarafından kuruldu.

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sahvan tarafından kuruldu.

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Batış Bulut tarafından kuruldu. 

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyleroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Beyler tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Mansuroğlu Ontan İnşaat Bayraklı Haberi

Mansuroğlu Ontan İnşaat Bayraklı


İzmir Bornova'da Myvia 414, Myvia Bahçe projelerini hayata geçiren Ontan İnşaat, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde yeni projeye başlıyor. Ontan Bayraklı projesinde 261 adet konut, 51 adet ofis, 17 adet ticari birim bulunuyor.


5 Kasım'da lansmanı yapılacak olan Ontan Bayraklı projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 21 katlı tek blok olarak tasarlanan projenin 10. katında fitness, 15. katında yüzme havuzu, 18. katında çocuk oyun alanı bulunuyor.


Ontan İnşaat Bayraklı projesi 18 milyon TL bedele sahip. Yakında ruhsatı çıkacak olan Ontan Bayraklı projesinde toplam 210 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark alanı yer alıyor. 15 bin 90 metrekare kapalı alana sahip olan projede teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor.



Tel:+90 232 435 2483

Web:www.ontan.com.tr

Gülcihan YELKENCİ...