29 / 04 / 2024

Manuş Baba 3. havalimanı konser iptali 2018

Manuş Baba 3. havalimanı konser iptali 2018

3. Havalimanı Yerleşkesinde konser verecek olan Manuş Baba, yaptığı açıklamada tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

Manuş Baba: Balat'ta kirada oturuyorum!

Hala kirada oturduğunu söyleyen 'Manuş Baba' adıyla tanınan şarkıcı Mustafa Özkan, Mecidiyeköy'den kaçtım! Balat'a yerleştim. Çok tatlı bir hayatım var." dedi.

Manuş Baba 3. havalimanı konserlerini iptal etti!

3. Havalimanı Yerleşkesinde konser verecek olan Manuş Baba, yaptığı açıklamada tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.

Her şehre 3 örnek köy kurulacak!

3 şehre örnek kuracaklarını söyleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, ‘Örnek Köy’ projelerini yaygınlaştıracaklarını açıkladı...

Veli Ağbaba'dan 3. havalimanı için komisyon çağrısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "3. havalimanı inşaatı ile ilgili AKP hükümetine açık çağrı yaptı. Ağbaba, "Bir komisyon kurulsun, bu komisyon oradaki kazaları araştırsın. Eğer hükümet bir komisyon kurmazsa CHP bu konuda bir komisyon kuracak." dedi.

Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu!

Daha önce SOYAK, Makro İnşaat ve TORKAM İnşaat'ta satış ve pazarlama yöneticisi olarak görev yapan Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu.

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Selime Berna Torun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bakırköy, Ataköy 3-4-11 Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Laleli Baba türbesi restore edilecek!

İstanbul Fatih’teki Laleli Baba türbesi, bakımsızlıktan dökülüyor. Padişah 3. Mustafa döneminin dervişlerinden Laleli Baba ’nın türbesinin kapısı camları kırık ve dış kapısı açık.

Samsun Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabı başladı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu.

Baba filminin çekildiği ev 3 milyon dolara satışa çıktı!

Sinema tarihinin en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen The Godfather ’ ın (Baba) 1972 yılında çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satışa çıkarıldı...

Müslüm Baba müzesi hayranlarını bekliyor!

Tedavi gördüğü hastanede 3 Mart 2013'de hayatını kaybeden hayranlarının "Müslüm Baba" diye nitelendirdiği Halfetili sanatçı Müslüm Gürses adına 1 Ekim 2013'te açılan müze, ziyaretçilerini bekliyor.

Oruç Baba Türbesi'nde yürütmeyi durdurma kararı!

İstanbul 3. İdare Mahkemesi, Ramazan ayının ilk gününde sirke ve ekmekle oruç açanların uğrak yeri olan Oruç Baba Türbesi'nin Geylani İlim Kültür Eğitim Vakfı'na tahsis edilmesi ile ilgili olarak yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı!

Karaman'da 3 katlı binada yangın çıktı. Karaman'da bir evde çıkan yangında, anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti, dumandan etkilenen baba tedavi altına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı...

Manuş Baba 3. havalimanı konser iptali 2018 Haberi

Manuş Baba 3. havalimanı konser iptali 2018

Sputniknews'te yer alan habere göre, Manuş Baba' ismiyle bilinen Mustafa Özkan, sosyal medya hesabından 19 — 24 Eylül 2018 tarihleri arasında organize edilen konserlerini iptal ettiğini açıkladı.


3. Havalimanı Yerleşkesinde düzenlenen ‘Teknofest' etkinliğinde katılımcı sanatçılar arasında olan Manuş Baba konserlerini neden iptal ettiğini belirtmezken, konserlerin iptal gerekçesinin çalışma koşullarını protesto ettiği için tutuklanan işçiler için olduğu...