22 / 05 / 2024

manzaralı park nedir

manzaralı park nedir

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka, Türk Sinemasının “altın çocuk” lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi.

Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Tamamı millet bahçesi manzaralı Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 9+2'ye kadar dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar minimum 2 milyon 186 bin TL olarak belirlendi. Peki diğer dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi...

Gayrimenkul sertifikası Park Mavera 3 ile halka sunuluyor!

Türkiye'nin ilk Gayrimenkul sertifikası TOKİ öncülüğünde Park Mavera 3 ile halka sunuluyor. Peki, gayrimenkul sertifikası nedir? Gayrimenkul Sertifikası ile gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları nelerdir?

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Kartal'ın en büyük parkında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Yakacık’ta bulunan ve Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Öz, " Bu park tamamlandığında, Kartal’ın deniz ve Adalar manzaralı en büyük parkı olacak" dedi.

Park Panorama Otel, öğrenci yurduna dönüştürüldü!

Marmaris'teki etrafı kızılçam ormanlarıyla kaplı, leb-i derya manzaralı, "Park Panorama" adlı 5 yıldızlı otel, Bakanlık oluruyla, öğrenci yurduna dönüştürüldü.

İzmir Bayraklı'da Göksel Arsoy Parkı açılıyor!

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

İzmir Bayraklı Göksel Arsoy Parkı açılıyor!

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

Sinpaş GYO Queen Central Park'ta yüzde 10+yüzde 5 indirimle!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de inşa edilen projede daireler 1+0'dan başlıyor. Queen Central Park'ta daireler İstanbul Boğazı, Haliç ve deniz manzaralı olarak yer alıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak'ta teslim!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzaralı rezidans, konaklar ve villalardan oluşuyor.

Bayraklı Göksel Arsoy Parkı açılış için gün sayıyor!

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde bir süredir yapımı süren körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka Türk Sineması'nın "altın çocuk" lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi.

İzmir Körfez manzaralı park projesi tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka, Türk Sinemasının “altın çocuk” lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi.

Antalya Atatürk Parkı önümüzdeki ay tahliye edilecek!

Yaklaşık 11 yıl önce gündeme gelen Hazine arazisi konumundaki muhteşem manzaralı Atatürk Parkı alanı önümüzdeki ay tahliye edilecek.

Petkim Park Sitesi'nde daireler 255 bin TL'ye!

Türköz İnşaat tarafından Yarımca'da yapımı tamamlanan Petkim Park Sitesi'nde 156 metrekare, deniz manzaralı, güvenlikli, havuzlu, sıfır ara kat daire 255 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

manzaralı park nedir Haberi

manzaralı park nedir

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka, Türk Sinemasının “altın çocuk” lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Eşsiz manzaralı parkımızın açılışını yakında gerçekleştireceğiz. İlçemize yakışan bir park oldu” dedi.


Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde yapımına başlanan ve içinde kafeteryanın da bulunduğu park projesini bitirdi. Çevresi istinat duvarlarıyla çevrilen park üzerinde 185 metre uzunluğunda bir yürüyüş bandı bulunuyor. Parkta çocuklar da unutulmadı. Parkın içinde çocukların eğlenceli dakikalar geçirebilmesi için oyun grubu da yer alacak. Toplam yeşil alanı bin 850 metrekare olan park projesinde kafeterya da bulunuyor. İzmirliler burada çaylarını muhteşem İzmir manzarası eşliğinde yudumlayabilecek.


USTA SANATÇININ İSMİ VERİLDİ

Bayraklı Belediyesi meclis toplantısında alınan kararla...