27 / 04 / 2024

Mapei

Mapei

Beş kıtada, 32 ülkede toplam 62 üretim tesisi ile yapı kimyasalları üreten Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Firma, Türkiye'de genel rekabetin içinde ve kendine özgü ürünlerle aktif olmak istiyor...

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Eski ve verimli olmayan binalar Yeşil Mutabakat ile yenilenecek!

Yeşil mutabakat süreci hakkında değerlendirme yapan Mapei Türkiye Genel Müdürü Selman Tarmur, eski verimsiz binaların yenilenme sürecine gireceğini dile getirdi. 

Depreme karşı tek önlem bina güçlendirme!

Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur, Türkiye'nin aktif fay hattı üzerinde olduğunu anımsatan depreme karşı alınacak tek önlemin bina güçlendirmek olduğunu dile getirdi. 

Su yalıtımı olmayan binalar depreme dayanamıyor!

Son yıllarda ülkemizde yaşanan depremler herkesi tedirgin ederken birçok binanın depreme dayanıklılığı da tartışılmaya başladı. Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur su yalıtımı olmayan binaların depreme dayanmadığını dile getirdi. 

Mapei'nin sahibi İtalyan Giorgio Squinzi vefat etti!

Türkiye'de de yatırımları ve tesisleri olan İtalyan Mapei'nin ve İtalya Serie A kulüplerinden Sassuolo'nun sahibi Giorgio Squinzi hayatını kaybetti...

MAPEI uyarıyor: Isı yalıtımı için doğru malzeme kullanımı şart!

Yapı endüstrisinde tamamlayıcı ürünler geliştiren dünyanın önde gelen üreticisi MAPEI, ısı yalıtımında doğru malzeme kullanımı konusunda tüketicileri uyarıyor...

Mapei yalıtımda markalı projelerin tercihi oldu!

32 ülkede 65 üretim tesisinde ürettiği ürünleri dünya'nın birçok ülkesine tercih edilen Mapei son 2 yıldır var olduğu Türkiye pazarında liderliğe oynuyor. Mapei Genel Müdürü Alper Özer ile yalıtım ve boya ürünleri hakkında konuştuk.

Mapei Türkiye 38. Yapı Fuarı'na katılacak!

Türkiye'nin sürekli gelişen ve buna bağlı olarak ihtiyaçları artan bir ülke olduğunu ifade eden Mapei Türkiye Genel Müdürü Alper Özer ile yatırım ve projeleri hakkında konuştu..

Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmayı hedefliyor!

Beş kıtada, 32 ülkede toplam 62 üretim tesisi ile yapı kimyasalları üreten Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Firma, Türkiye'de genel rekabetin içinde ve kendine özgü ürünlerle aktif olmak istiyor...

MAPEI Türkiye'de fabrika kurmak istiyor!

Türkiye'de tesisi olmadığı halde yüksek satış elde eden MAPEI Türkiye'de fabrika açmak istiyor

Mapei Haberi

Mapei

Beş kıtada, 32 ülkede toplam 62 üretim tesisi ile yapı kimyasalları üreten Mapei, Türkiye'de pazar payını artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Firma, Türkiye'de genel rekabetin içinde ve kendine özgü ürünlerle aktif olmak istiyor. 

Türkiye'nin ihtiyacının daha kaliteli ve amaca uygun ürünler olduğunu belirten Mapei Türkiye Genel Müdürü Alper Özer bu doğrultuda yapı kimyasallarının tüm segmentinde rekabetçi olacaklarını söyledi. Özer, rekabet için gereken her ürünü Türkiye'de üretebileceklerini belirtti. 


Avrupa'nın inşaat sektöründe belli bir sınıra ulaşmasına karşılık Türkiye'nin sürekli gelişen ve buna bağlı olarak ihtiyaçları artan bir ülke olduğunu ifade eden Mapei Türkiye Genel Müdürü Alper Özer, "Türkiye'de inşaat sektöründe dinamik ve istikrarlı bir büyüme söz konusuyken Mapei gibi küresel bir oyuncunun Türkiye'deki fırsatları değerlendirmek istemesi çok doğal. Dünyanın tüm prestijli projelerinde yaygın olarak...