27 / 04 / 2024

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 



MAPEI’nın Bursa'da organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Toplanytıya bir çok sektör temsilcisi katıldı.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Bursa Mimarlar Odası, Bursa İnşaat Mühendisleri Odası, Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, basın mensupları ve bayilerle gerçekleştirilen toplantıya ilgi yoğundu.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE DÜNYA LİDERİYİZ!

İnşaat çalışmalarında en çok dikkat edilmesi gereken ve fark yaratan özelliğin kalite olduğuna dikkat çeken Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur, “Mapei olarak günümüzde inşaat sektörüne yönelik kimyasal ürünlerin, dolgu malzemelerinin ve yapıştırıcıların üretiminde dünya lideriyiz.'' dedi.

İnşaat sektörüne yönelik ürünler dünyasında en geniş ürün yelpazesiyle tüm müşterilerin ihtiyaçlarına karşılık verdiklerini belirten Tarmur '' Daima, mümkün olan en iyi ürünü sunabilmek için en iyi hammaddeleri kullanmayı ve en nitelikli personel ile çalışmayı taahhüt ediyoruz.'' dedi.

Araştırma ve yeniliğin, büyümenin en büyük destekçileri olduğuna inanan Tarmur ryıllık cironun yüzde 5'ini Araştırma ve Geliştirme için kullandıkalrını açıkladı.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa da bir araya geldi!

SÜRDÜRÜLEBİLİR İNŞAAT İÇİN BİNLERCE YENİ FORMÜLASYON OLUŞTURULUYOR

Her yıl çevresel olarak sürdürülebilir tasarım ve inşaat yapmayı mümkün kılan binlerce yeni formülasyon oluşturduklarına işaret eden Tarmur, “Mapei olarak çevre dostu çimento üretimi ile örnek oluyoruz. Tüm çimento esaslı ürünleri Reach Yönetmeliği'ne uygun olarak üretiyoruz.'' dedi.

Tarmur ''Avrupa Birliği, çimentolarda bulunan Cr VI’nın (Krom 6) insan sağlığı açısından zararlı olması nedeniyle, çimentonun içindeki oranın 2 ppm'nin altında olmasına ilişkin bir yönetmelik çıkardı.

AB yıllardır kendi sınırları içerisinde Cr VI oranı 2 ppm'den fazla olan çimentoların satışına izin vermiyor. Biz şirket olarak çimento esaslı bütün ürünlerimizde CR VI < 2 ppm olan çimento kullanıyoruz. Bu konunun önemi yeterince bilinmiyor, bir an önce tüm sektöre yayılması gerekiyor" dedi.

İKLİM KRİZİNE KARŞI SAVAŞMALIYIZ

Sürdürülebilirlik ve iklim krizine yönelik toplantıda değerli bilgiler paylaşan Meteorolojist Bünyamin Sürmeli, küresel ısınma ve iklim krizinin etkilerini her geçen gün daha fazla hissettiğimize vurgu yaparak, krizle mücadele konusunda devletler, şirketler ve bireyler bazında herkesin gerekli sorumlulukları alması gerektiğine işaret etti.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

İnşaat Sektörü ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek’ için tek çatı altında toplandı!

Geri Dön