02 / 05 / 2024

Mapfre Sigorta binası

Mapfre Sigorta binası

Mapfre Sigorta, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla yeni binasına taşındı.

Günlük 1 TL’den başlayan fiyatlarla konut sigortası yaptırın!

Mapfre Sigorta Konut Sigortaları Servis Yöneticisi Müge Büyükkarakaş, Çağdaş Güvence Sigortası’nın yangın, hırsızlık ve daha pek çok olumsuz durumu teminat kapsamına aldığını belirterek," Mapfre Sigorta olarak günlük 1 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile konut sigortası yapıyoruz” dedi...

MAPFRE Sigorta’dan deprem sonrası güvence uyarısı!

MAPFRE Sigorta Konut Sigortaları Servis Yöneticisi Müge Büyükkarakaş, konut binalarını ve bina içerisindeki eşyaları güvence altında tutmak için; ZDS ile birlikte deprem teminatı eklenen konut sigortası yaptırılmasını da öneriyor...

TMSF, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

Dev inşaat projelerine sigorta desteği!

Mapfre Sigorta Genel Muñoz, büyük inşaat projelerinin gerçekleşmesinde önemli rol oynadıklarını söyledi. Muñoz, "Vauk Tüneli, İstanbul Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, Gelibolu-Eceabat Karayolu, Marmaray deniz altı geçişi sigorta desteği verdiğimiz projeler arasında" dedi. 

Fi Yapı mağdurlarından TMSF binası önünde eylem!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Şişli binası önünde eylem yaptı.

Konut sigortası uçak, gemi çarpmasını da karşılıyor!

Mapfre Sigorta'nın “Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası” kapsamında kara, hava ve deniz araçlarının çarpması riskini de kapsıyor. 

MAPFRE konut sigortalarında aktif olacak!

MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Alfredo Munoz önümüzdeki dönemde kasko, konut ve KOBİ sigortalarında daha aktif olmayı hedeflediklerini söyledi....

Başakşehir-Kayaşehir metrosu güvence altına alındı!

İstanbul Başakşehir-Kayaşehir metrosu Mapfre Sigorta tarafından güvence altına alındı. 970 milyon lira teminat ile güvence altına alınan metro projesinde inşaat süreci devam ediyor. 

Mapfre Sigorta yeni binasına taşındı!

Mapfre Sigorta, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla yeni binasına taşındı.

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdürlük Binası sosyal alanlarla büyüyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

Teknopark sigorta ihalesi yapılacak!

Teknopark İstanbul A.Ş İdare binası, Kuluçka merkezi ve katlı otopark ile diğer tesis ve mütemmimlerinin 3 branş sigorta hizmet alımına dair ihale yapılacaktır. İhale 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşecek

Mapfre Sigorta binası Haberi

Mapfre Sigorta binası

Mapfre Sigorta, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla yeni binasına taşındı.  Mapfre Sigorta, müşterilerine daha iyi ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla yeni binasına taşındı. İstanbul'un en merkezi semtlerinden Mecidiyeköy'de, eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerine inşa edilen komplekse taşınan Mapfre Sigorta,  67 milyon dolar yatırım yaptığı ofis katlarının bulunduğu kulenin 10 katında hizmet verecek. 



MAPFRE Sigorta’nın Yeni Ofis Adresi: Büyükdere Cad. No:74 D Blok Mecidiyeköy /Şişli/...