17 / 05 / 2024

mapıc ne zaman başlıyor

mapıc ne zaman başlıyor

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek...

Akaryakıt zammı ne zaman? Brent Petrol, BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları 20 Mart 2024!

Pek çok sürücü akaryakıt zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman? BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

Ehliyet yenileme ne zaman yapılır? Yenileme ücreti ne kadar?

Ehliyet yenileme, sürücülerin belirli dönemlerde yapması gereken bir işlemdir. Bunun için, 2024 yılında belirlenen ücret tutarını ödeyerek ehliyet yenileme işlemi yapılır. Peki ehliyet yenileme ne zaman yapılır ve yenileme ücreti ne kadardır? İşte ehliyet yenileme ile ilgili bilgiler...

Togg C segment sedan modeli ne zaman satışa çıkacak?

Satışa sunulduğu ilk günden bugüne büyük bir ilgi ile karşılanan Türkiye'nin otomobil Togg'un, sedan modeli ne zaman satışa sunacak? İşte detaylar...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Milyonlarca araç sahibi ödeyecek! MTV ikinci taksit ödemeleri ne zaman başlıyor? Hangi araç sahibi kaç lira ödeyecek? 

Senenin ikinci yarısına yaklaşılmaya başlanmışken, sürücüler, '2022 MTV ikinci taksit ödemesi ne zaman?, MTV neye göre hesaplanır?, Hangi araç için ne kadar vergi ödeniyor?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki hangi araç için kaç lira MTV ödeniyor? Hangi araç sahibi kaç lira MTV ödeyecek?

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi tarafından bağlayıcılığı bulunan belgelerdir. Bu sözleşmede belirtilen maddelerden en önemlisi ise kiralamanın başlangıç ve bitiş tarihleridir. Peki,1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır? İşte

Önalım hakkı nasıl ve ne zaman kullanılır?

Önalım hakkı, bir gayrimenkulün satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı oluyor. Peki, önalım hakkı nasıl ve ne zaman kullanılır?

Konut sektörü ne zaman canlanacak?

Kurun seyri ve faizlerin düzeyi konut piyasası için can alıcı önem taşıyor, peki konut sektörü ne zaman canlanacak?

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığının imzası hayata geçirilen Core Living Bağcılar projesi 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Tapu harcı indirimi ne zaman?

Tapu dairesinde yapılan devir işlemleri için alıcı ve satıcı tarafından ödenen tapu harcında belli süreliğine, belli oranlarda indirim yapıldı. Peki, tapu harcı indirimi ne zaman son?

mapıc ne zaman başlıyor Haberi

mapıc ne zaman başlıyor

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. Geçen yıl Türk firmalarının büyük ilgi gösterdiği organizasyona bu yıl da önemli oranda katılım bekleniyor.


Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


Fuar öncesi Türk perakende sektörünün önemli isimleri dün Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de organizasyonun ana sponsorlarından POSTA Gazetesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. 


Hedef Türkiye'de de yapmak 


Toplantıda konuşan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan, "Bu tür organizasyonlar markalarımız için çok önemli" dedi. Türk markalarının dünyanın birçok ülkesinde büyümeye devam ettiğini kaydeden Doğan, "Fuar, dünyanın önemli perakende...