02 / 05 / 2024

MAPIC 2014 Fuarı 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde düzenleniyor!

MAPIC 2014 Fuarı 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde düzenleniyor!

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek...



Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. Geçen yıl Türk firmalarının büyük ilgi gösterdiği organizasyona bu yıl da önemli oranda katılım bekleniyor.


Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


Fuar öncesi Türk perakende sektörünün önemli isimleri dün Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de organizasyonun ana sponsorlarından POSTA Gazetesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. 


Hedef Türkiye'de de yapmak 


Toplantıda konuşan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan, "Bu tür organizasyonlar markalarımız için çok önemli" dedi. Türk markalarının dünyanın birçok ülkesinde büyümeye devam ettiğini kaydeden Doğan, "Fuar, dünyanın önemli perakende yatırımcılarını bir araya getiriyor. Daha önce de söylemiştim, tekrar ediyorum: Hedefimiz MAPIC gibi bir organizasyonu Türkiye'de de yapmak" ifadelerini kullandı. 


67 ülkeden 2400 perakendeci 


Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, 67 ülkeden 2400 perakendeci ve 8300'ün üzerinde ziyaretçinin katılaacağı organizasyona yiyecek-içecek ile hazırgiyim sektörlerinin ilgi gösterdiğini dile getirdi. Alkaş olarak 2006 yılından bu yana organizasyonun Türkiye temsilciliğini yaptıklarını belirten Yonca Aközer, "MAPIC bu yü 20'nci yılını kutluyor. Bu yıl da Türk firmalarından yoğun katılım bekliyoruz" diye konuştu. 

 

'Sektörün nabzını tutmayı iyi biliyoruz' 


POSTA Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz toplantıdaki konuşmasında perakende sektörünün önemine değinerek sektöre desteklerinin süreceğini belirtti. POSTA Gazetesi'nin alışveriş ve perakende ekibiyle her zaman sektörün içinde yer aldığını dile getiren Coşkundeniz, "Genç bir gazeteyiz ve hayatın içinde olan bir ekibe sahibiz. Sektörün nabzmı tutmayı iyi biliyoruz. Türkiye'nin geleceğine yardımcı olacak her türlü işin içinde olmaya devam edeceğiz" dedi. 


En büyük gayrimenkul ve perakende fuarı 


Yerel pazarlara odaklanan, yeni iş olanakları arayan 2000'in üzerinde perakendeciye ev sahipliği yapan MAPIC, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı olma özelliği gösteriyor. 1995 yılından bu yana düzenlenen MAPIC, alışveriş merkezi yatırımcılarını, mimarları, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketlerini ve perakendecileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulması için fırsat yaratıyor.


Posta  


Geri Dön