05 / 05 / 2024

MAPICte İran Ticaret Köprüsü

MAPICte İran Ticaret Köprüsü

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18-20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak olan İran’a yoğun ilgi olması bekleniyor

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Hardoks İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hardoks İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taşkıran tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Ranım Kechı ve Zaher Harzah ortaklığında kuruldu.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Baran Soylu tarafından kuruldu.

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Nihat Çamkıran tarafından kuruldu.

Telefon, tablet ve bilgisayarlarda 'cayma hakkını kaldıran' düzenleme ertelendi!

Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar için cayma hakkını ortadan kaldıran e-ticaret yönetmeliği 2024'e ertelendi. Peki, bu yönetmelik ile neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Bakan açıkladı! İkinci el otomobillere 6 ay 6 bin kilometre sınırı geliyor! 2022 İkinci el araç düzenlemesinde ne var?

İkinci el otomobillerin satışında sınırlama iddiaları gündemde. Konuya açıklık kazandıran Ticaret Bakanı Mehmet Muş oldu. Bakan Muş, bir düzenleme hazırlığında olduklarını ve düzenleme ile şirketlerin, galerilerin ve otomobil kiralama şirketlerinin satın aldıkları sıfır kilometre araçların kullanılm

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

MAPICte İran Ticaret Köprüsü Haberi

MAPICte İran Ticaret Köprüsü
Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18 - 20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak ve İran Mall aracılığıyla temsil edilecek İran’a yoğun uluslararası ilgi olması bekleniyor.


MAPIC 2015’in Türkiye’den katılımcılar ile İran arasında yeni bir ticari köprü kurması güçlü beklentiler arasında yer alıyor. MAPIC 2015’te Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan dernekler arasında yer alan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sami Kariyo, MAPIC’te BMD aracılığıyla İstanbul’da İranlı yatırımcıyla başlattıkları temasları ilerleteceklerini ifade etti.


MAPIC Türkiye temsilcisi Alkaş’ın Genel Müdürü Yonca Aközer Türk markalarının yurtdışı açılım sürecinde MAPIC’in en önemli platformlardan biri olduğuna dikkat...