05 / 05 / 2024

Maptriks avm

Maptriks avm

Yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks; enerjiden perakendeye, emlaktan eğitime kadar çeşitli sektörlerde ticari operasyon yapmak isteyen müşterilerine sunduğu çözümler ile hem avantaj hem de tasarruf imkanı sağlıyor.

İstanbul'a 2016'da 40 yeni AVM gelecek!

Sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks’in AVM raporunda Türkiye’de 4 ilin 2016 yılında ilk kez AVM’ye kavuşacağı ve İstanbul’a 2016 yılında 40 yeni AVM’nin geleceği belirtiltildi.

Türkiye’deki AVM sayısı 361'e yükseldi!

Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks, Türkiye’deki AVM dağılımını ortaya koyduğu 4. Çeyrek AVM Raporu’nu açıkladı.

AVM artış oranı azaldı!

Maptriks tarafından Türkiye genelinde AVM sektörüyle ilgili yapılan araştırmaya göre 2005 -2010 arasında yüzde 200 olan AVM artış oranı 2010-2015 arasında yüzde 67'ye kadar düştü.

Türkiye'de 74 AVM inşaatı devam ediyor!

Araştırma şirketi Maptriks AVM raporunu kamuoyuyla paylaştı. Mevcut durumda 341 alışveriş merkezinin (AVM) faaliyet gösterdiği Türkiye'de inşaatı devam eden 74 AVM bulunuyor.

İşte Türkiye’nin AVM haritası!

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks’in verilerine göre, son beş yılda en fazla AVM artışı sırasıyla İstanbul, Ankara ve Muğl

Pendorya AVM 17 Aralık'ta açılacak

Pendorya AVM Pendik'te kapılarını açmaya hazırlanıyor

AVM'lere yabancı ilgisi yeniden arttı

avm mfi partners Başkanı Aydın Yurdum, 'Krizde kaçan yabancı yatırımcı küçük avm'leri almak için yeniden geldi' dedi

Atapark Varlıbaş AVM görücüye çıktı!

VARYAP, Trabzon´a yeni bir yaşam merkezi kazandıracak olan Atapark Varlıbaş AVM projesini düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

Maptriks avm Haberi

Maptriks avm

Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, sektörel ve istatistiki veriler sağlayan, bu verileri yorumlayarak çözümler üreten yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks; ticari operasyon başlatmak isteyenlere için “en karlı” bölgeleri belirliyor. Maptriks çözümleri ile 12.000 perakende caddesi ve AVM’ler analiz ediliyor, banka şubesi ve ATM alanları için yer seçimi ve potansiyel belirlemede sosyo-ekonomik düzey, erişilebilirlik, rekabet, mevduat ve kredi tutarları, gibi bilgiler derleniyor. Bunun dışında hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalara (eğlence, spor, sinema vb.) hedef kitlelerini belirleyebilecekleri detaylı analizler sunuluyor. Maptriks çözümleri sayesinde medya, gayrimenkul, franchise gibi daha birçok sektörde yatırım yapmak isteyenler verilere dayalı yatırım kararlarına yön verecek analiz yapma imkanı buluyor.

Maptriks birçok sektör için sunduğu hizmetler ile milyonlarca liranın boşa gitmesine neden...