29 / 04 / 2024

Maptriks navigasyon

Maptriks navigasyon

Yeni bir mağaza açacaksınız ama lokasyon seçiminde zorlanıyor musunuz? Cadde üzerinde veya AVM’de mi yer almanız gerektiğine karar veremiyor veya gelişen yeni ticari bölgeleri mi öğrenmek istiyorsunuz? İşte cevabı;

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Seat Ibiza'ya 30 bin TL zam geldi! Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

9.2 inç multimedya ile navigasyon sistemi ve 10.25 inç dijital gösterge paneliyle göz dolduran Yeni Seat Ibiza'ya bu ay 30 bin lira zam geldi. Peki Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mini yeni kampanyayı patlattı! Mini 30 Ekim 2022 fiyat listesi

MINI Cooper son kampanyasını patlattı. MINI, bir dizi yenilikçi teknik özellik ve kullanışlı dokunuşla birlikte sunuluyor. 8,8 inç dokunmatik ekranı standart donanım haline gelen araçta, opsiyonel MINI Navigasyon da mevcut. Kampanyalı Mini fiyatlarını haberlerimizde derledik.

GPS takip cihazlarında çok satanlar! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güvenlik gerekçeleri ve navigasyon teknolojisindeki gelişmelerle GPS özellikli aksesuarlara ilgi arttı. Çok satan cihazların fiyatları şöyle...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü dijital haritalara eklendi!

İstanbul’un üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’in açılışı dijital haritalara da yoğun günler yaşattı. Navigasyon sistemleri hemen köprüyü haritalarına alırken, trafik yoğunluk uygulamaları da seferber oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün haritası Yandex.Navigasyon'da!

Türkiye’de milyonlarca sürücünün tercihi olan Yandex.Navigasyon, sürekli güncellenen haritası ve varmak istenilen noktaya mümkün en kısa sürede ulaştıran güzergahlarla kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

İstanbul'a 2016'da 40 yeni AVM gelecek!

Sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks’in AVM raporunda Türkiye’de 4 ilin 2016 yılında ilk kez AVM’ye kavuşacağı ve İstanbul’a 2016 yılında 40 yeni AVM’nin geleceği belirtiltildi.

Türkiye’deki AVM sayısı 361'e yükseldi!

Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks, Türkiye’deki AVM dağılımını ortaya koyduğu 4. Çeyrek AVM Raporu’nu açıkladı.

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

AVM artış oranı azaldı!

Maptriks tarafından Türkiye genelinde AVM sektörüyle ilgili yapılan araştırmaya göre 2005 -2010 arasında yüzde 200 olan AVM artış oranı 2010-2015 arasında yüzde 67'ye kadar düştü.

Maptriks emlak sektöründe yatırım yapmak isteyenlere çözüm sunuyor!

Yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks; enerjiden perakendeye, emlaktan eğitime kadar çeşitli sektörlerde ticari operasyon yapmak isteyen müşterilerine sunduğu çözümler ile hem avantaj hem de tasarruf imkanı sağlıyor.

Maptriks navigasyon Haberi

Maptriks navigasyon

Milyonlarca veriyi, tamamıyla kendi geliştirmiş olduğu harita yazılımı içinde hızlı bir şekilde görselleştirip analiz edebilen bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, yüzde 99’luk doğruluk oranıyla sizin için en doğru lokasyonu buluyor.

Her firmanın mağaza yer seçimi yaparken dikkat ettiği çevresel faktörler vardır. Firmalar açacakları mağazanın hedef müşteri kitlesinin yoğun olduğu yerde olmasını ve rekabet açısından avantajlı bir lokasyonda olmasını ister. Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, sektörel ve istatistiki verileri sağlayan, bu verileri yorumlayarak çözümler üreten yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks, perakende sektöründeki firmalar için bu verileri güncel ve tamamen bilimsel bir yöntemle paylaşarak firmanın en doğru veriye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlıyor.

Sektörlere özel alışverişin yoğun olduğu yerler, hedef müşteri yaş gurubu ve adedi, gelir...