09 / 05 / 2024

mar tur Hanem Güneşli projesi

mar tur Hanem Güneşli projesi

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Hanem Alemdağ'da teslimler Haziran 2016'da!

Hanem Alemdağ projesi Mar Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin satış fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

16 soruda Hane'm Güneşli projesi!

Hane'm Güneşli projesi Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. İşte 16 soruda lansmana özel fırsatlar sunan soruda Hane'm Güneşli projesi...

Hane'm Güneşli fiyat!

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı Tur İnşaat Manisa'da konut ihtiyacına katkı sağlayacak!

Ege Bölgesi'nde Manisa, İzmir ve Eski Foça üçgeninde inşaat ettiği konutlarla bölgede dikkati çeken Yapı Tur inşaat, Manisa'da hayata geçirdiği iki iddialı proje ile kentte konut ihtiyacına katkı yapacak.

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Mustafa Çilsal Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Ceylan, Celil Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Bahçelievler Kadir Has AVM'de kuruldu.

Mar Yapı G Yoo Bağcılar!

Satış süreci devam eden Mar Yapı G Yoo Bağcılar projesi 17 bin 226 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor.

Anı Tur 2023'e kadar 25 otel açacak!

30. yılını kutlayan Anı Tur, 3 masa ve 3 sandalyeyle başladığı yolculuğunda 300 kişiye ulaştı. Her yıl yüzde 25 büyüme hedefi olan şirket, 2023'e kadar 25 otel açacak

Mar Yapı G Yoo teslim tarihi!

Mar Yapı Güneşli G Yoo projesi 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden meydana geliyor. Toplamda 17 bin 226 metrekare alan üzerine yayılan Mar Yapı G Yoo teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Mar Yapı G-Yoo iletişim bilgileri!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Yoo projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İlçesi'ne bağlı Güneşli bölgesinde yükseliyor. Mar Yapı G-Yoo iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mar Yapı G Yoo Evleri!

Mar Yapı G Yoo Evleri satış süreci devam ediyor. Toplamda 17 bin 226 metrekare alan üzerine yayılan proje 200 milyon yatırım bedeli ile yükseliyor.

mar tur Hanem Güneşli projesi Haberi

mar tur Hanem Güneşli projesi

Huma Yapı ve Mar Tur’un İstanbul’un hızlı değer kazanan merkezi bölgelerinden Güneşli’de hayata geçirdiği Hane’m Güneşli projesi, ön talep sürecinin ardından metrekaresi 4.000 / 4.500 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.



Hane’m Güneşli, göz alıcı mimarisiyle ve çevre düzenlemesiyle yaşamınıza huzur katacak…

Tek blokta 2+1 ve 3+1 daire seçeneği ile ailelerin rahat ve konforlu şekilde yaşaması için her ayrıntı düşünülerek tasarlanan ve toplam 44 daireden oluşan Hane’m Güneşli, kapalı yüzme havuzu, kadınlar ve erkekler için ayrı fitness salonu, buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları, ailece keyifli zamanlar geçirmeniz için özenle tasarlanmış yaşam alanları, yeşili doyasıya hissedeceğiniz bir peyzaj, çocukların güven içerisinde doyasıya oynayabileceği kapalı ve açık oyun alanları ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz kameriyeler sunuyor. 



İç mimarisinde...