04 / 05 / 2024

mar yapı bodrum projesi

mar yapı bodrum projesi

Türkiye'nin Ortadoğu'nun en istikrarlı ülkesi olduğunu vurgulayan Mar Yapı'nın ortağı Münir Özkök, ülkenin geleceğini çok iyi gördüğünü söyledi. Özkök, "İnşaatta balon yok. Sektör hızlı koştu, şimdi biraz nefes alıyor" dedi..

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

G-Beyond'da yaşam Haziran'da başlıyor!

Mar Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçen G-Beyond projesinden teslimler başladı. Projede yaşam Haziran'da başlayacak.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Anthaven: Ant Yapı Bodrum projesinin adı belli oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz sayısında "Aspat-Bodrum" başlıklı yazısında Bodrum projesinin adını ve satışa çıktığını açıkladı...

Oranio Homes Bodrum ile gün batımına karşı!

GRN Yapı, Bodrum'un en prestijli bölgelerinden biri olan Yalıkavak'ta özel bir projeyi daha hayata geçirdi. Oranio Homes villaları, klasik Bodrum mimarisini modern bir yorumla sunarken lüks konseptiyle de fark yaratıyor.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

mar yapı bodrum projesi Haberi

mar yapı bodrum projesi

2006'da kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline geldi. Hayata geçirdiği özel projelerle sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran şirket, Körfez'in en büyük otel gruplarından biri olan Rotana ile ortaklık kurarak turizm sektörüne de iddialı girdi. Önümüzdeki dönemde Bodrum'da iki niş projeye imza atmaya hazırlanan Mar Yapı'nın ortağı Münir Özkök ile yeni projelerini, gayrimenkul sektörünü, Türkiye ekonomisini ve seçimleri konuştuk... 


 Ekonomi sizce şu anda ne durumda?

Ben Türkiye'nin geleceğini çok iyi görüyorum. Ortadoğu'da en istikrarlı ülke Türkiye. İnşaat sektöründe balon var diyorlar. Yok, yalan. Sektör hızlı koştu, şimdi biraz nefes alıyor. Ama hâlâ gidecek çok yolumuz var. Ülke istikrarlı. Sadece İstanbul'da her yıl 400 bin konut ihtiyacı açığa çıkıyor. 


KOMŞULARIMIZ DÖKÜLÜYOR 


Seçimi nasıl görüyorsunuz? 

Seçim sonuçlarının çok farklı olmayacağını...