17 / 05 / 2024

mar yapı proje

mar yapı proje

Bayramoğlu’nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı bu kararıyla, projeye girmiş ancak inşaatların tamamlanamaması sonucu mağduriyete uğramış 96 aileye de umut ışığı oldu...

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Güler, İbrahim Güler, Adem Güler, Davut Güler ve Yunis Güler ortaklığında kuruldu. 

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buket Gedik tarafından kuruldu.

İza Yapı Proje Uygulama İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İza Yapı Proje Uygulama İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Şimşek ve İrem Yaman ortaklığında kuruldu. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Ypm Yapı Proje Mimarlık Projecilik Danışmanlık Yazılım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ypm Yapı Proje Mimarlık Projecilik Danışmanlık Yazılım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ypt Yapı Proje Teknik Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ypt Yapı Proje Teknik Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Timurlenk, İlknur Timurlenk, Ali İhsan Güner ve Ali Ruzi Özuygur ortaklığında kuruldu.

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı sinema kampanyası 2018!

Mar Yapı, sinema kampanyasını tanıttı. Arif V 216 filminden sinema bileti alana Şanghay, Dubai ve Bodrum'da çift kişilik tatil hediye edecek. 

mar yapı proje Haberi

mar yapı proje

İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’yi kendine yatırım üssü seçen ve bölgenin dönüşümüne katkı sağlayan Mar Yapı, henüz keşfedilmemiş ya da yeniden değer artışı yaşayacak bölgelerde yeni yatırımlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Rotasını İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’na çeviren Mar Yapı, insan konforunu önemseyen, doğayla iç içe geçmiş yaşam felsefesini, Bayramoğlu’na taşıyor.

“Tercihimiz girdiğimiz bölgeye değer katmak”

Yatırım için öncelikli bölge olarak belirledikleri Bayramoğlu için yaklaşık 2 yıldır araştırma yaptıklarını, uluslararası akreditasyonu olan gayrimenkul değerleme firmalarından raporlar aldıklarını belirten Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, sonuç olarak  Bayramoğlu’nda yatırım çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Bakış açılarının sadece müteahhitlik olmadığını aynı zamanda girdiği bölgeye değer katmak isteyen bir arazi geliştirici olarak da kendilerini sektörde konumlandırdıklarını söyleyen Özkök, buna bağlı olarak Bayramoğlu’nda örnek bir...