08 / 05 / 2024

maraş hayvan borsası son durum

maraş hayvan borsası son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Canlı Hayvan Borsası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Gayrimenkul Borsası yurt dışında tanıtılacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'nin (GABORAS) tanıtımı için çalışma yürüttüklerini söyledi. Kaan, Recep Tayyip Erdoğan'ın GABORAS ile ilgili olumlu sözlerini hatırlattı.

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

Gayrimenkul Kıymetler Borsası yabancılara tanıtıldı!

MÜSİAD tarafından, Türkiye'deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin 7/24 elektronik ortamdan yapılabilmesi amacıyla hayata geçirilen Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ, 17. MÜSİAD EXPO kapsamında yabancı konuklara tanıtıldı...

Tapu işlemlerinde devrim: Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtılan GABORAS A.Ş. Tapu işlemlerinde yeni bir dönemi müjdeledi. Mayıs'ta kurulan GABORAS A.Ş., Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına da öncülük ediyor

6 soruda Gayrimenkul Kıymetler Borsası!

MÜSİAD, Türkiye’deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin elektronik ortamda yapılabilmesi için kolları sıvadı. 6 soruda Gayrimenkul Kıymetler Borsası..

Gayrimenkul Kıymetler Borsası A.Ş. kuruldu!

Türkiye'deki gayrimenkullerin alım-satım ve kiralama gibi işlemlerinin dijital ortamdan izlenebilmesi için MÜSİAD tarafından Gayrimenkul Kıymetler Borsası A.Ş. kuruldu.

Gayrimenkul Kıymetler Borsası kurulacak!

Gayrimenkul sektöründe dijital devrim başlıyor. MÜSİAD gayrimenkul sektörünün borsalaşması için kolları sıvadı. Yeni dönemde Gayrimenkul Kıymetler Borsası kurulacak.

Adıyaman Mara'da dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahrous Alnahar tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul Borsası kurulmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, Gayrimenkul Yatırım Fonları'nın geliştirilmesi ve gayrimenkul borsası kurulmasını önerdi.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'yla Çin Maraş'a bağlandı!

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt yaptığı açıklamada "Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'yla biz Kazakistan'ı, Türkmenistan'ı Özbekistan ve Çin'i Mersin'e, İskenderun'a, Gaziantep'e, ülkemizin batısına ve aynı şekilde Maraş'a bağlamış olduk." dedi.

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

maraş hayvan borsası son durum Haberi

maraş hayvan borsası son durum


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Canlı Hayvan Borsası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan Canlı Hayvan Borsası hayvancılık sektörüne hizmet verecek.


Kahramanmaraş'ta 6 bin metrekare kapalı alan olmak üzere 23 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak canlı hayvan borsasının, bölgenin bu alanda önde gelen tesisler arasında yer alacağı belirtiliyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince yapımına başlanan ve 2017 Haziran ayında tamamlanması planlanan canlı hayvan borsası, büyüklüğü ve kapasitesiyle hayvancılık sektörüne büyük katkı sağlayacak. Canlı Hayvan Borsası, yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak ve içerisinde 500 büyükbaş hayvan, 1500 küçükbaş kapasiteli hayvan barındırma yerleri, küçükbaş teşhir padokları bulunan ikişer katlı sosyal tesis ve idari binanın yanı sıra, kantar...