29 / 04 / 2024

maraş mesire alanları

maraş mesire alanları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Murat Kurum'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Tarihin en önemli turizm alanlarından Maraş bölgemizi ihya ve inşa etmek için bugün bir araya geldik." dedi.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan sit alanları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bazı basın yayın organlarında yer alan "Doğal Sit Alanları İmara Açılıyor" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, sit alanlarının bilimsel kriterler ışığında yeniden değerlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Ordu'ya yeni mesire alanları geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut yerleri yeniden düzenleyerek atıl durumda bulunan doğal alanları da vatandaşların kullanımına açıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Manavgat Boğaz Mesire Alanı yenileniyor!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun bölgesindeki Boğaz Mesire Alanı'nda yenileme çalışması başlatıldı.Mesire alanındaki otopark alanları, yürüyüş yolları ve gezinti yolları da doğayla daha da uyumlu hale getirilecek.

maraş mesire alanları Haberi

maraş mesire alanları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Menzelet Barajı etrafına yapılmakta olan mesire alanında gezi ve incelemelerde bulundu. Menzelet Barajı kenarında yapımına başlanan mesire alanında incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.


Başkan Erkoç  bu bölgede toplamda 130 bin metrekare alana mesire alanı yapımına başlandığını ifade ederek: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.



Kahramanmaraş Büyükşehir...