29 / 04 / 2024

maraş piazza ev kampanyasını kim kazandı

maraş piazza ev kampanyasını kim kazandı

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu...

Ev, iş yeri ve arsa alacaklar dikkat! Takibe düşmemek için bunları sakın gözden kaçırmayın!

Ev, işyeri, arsa gibi gayrimenkuller satın alınırken genellikle hukuki ve teknik riskler gözden kaçırılabiliyor. İmara ve projeye aykırılıklar nedeniyle binlerce gayrimenkul idari takibe alınabiliyor. Peki, gayrimenkul alırken ya da satarken riskleri en aza indirmek için neler yapılabilir?

Fuat Oktay'dan flaş 'Kapalı Maraş' açıklaması!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, bugün "Hukuki, Siyasi ve Ekonomik Yönleri ile Kapalı Maraş Açılımı" başlıklı toplantıya ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Maraş bölgesi açılımıyla ilgili konuştu.

Elbistan'dan Kahramanmaraş'a ev almaya gitti 139 bin lirası çalındı!

Elbistan'dan K.Maraş'a gidenMesut P.'nin ev almak için bankadan çektiği 139 bin lirası aracının canımını kıran hırsızlar tarafından çalındı.

Piazza Maltepe Konutları satılık ev fiyatları!

Piazza Residence projesi, İstanbul Maltepe'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 502 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Piazza Rezidans ev fiyatları!

Piazza Maltepe projesinde daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyor...

Maltepe Piazza Rezidans teslim tarihi!

Maltepe Piazza Rezidans teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Piazza Maltepe projesinde ev fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

Sinan Akçıl Samsun'dan ev alacak!

Samsun Piazza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Samsun'dan ev almayı da düşündüğünü söyledi.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

TOKİ'den Kahramanmaraş'ta 250 lira taksitle ev!

TOKİ Başkanı Turan, K.Maraş'ta 250 lira taksitle konut vereceklerini, TOKİ'den ev alanların taksitlerini de taşındıktan sonra ödemeye başlayacaklarını söyledi.

Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı etkinliğine ev sahipliği yaptı!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı’nı çevirme şansını yakalayan talihlere yılın en uzun günü olan 21 Haziran Cumartesi günü sürpriz mutluluklar yaşattı.

Kahramanmaraş Piazza'nın ev talihlisi anahtarına kavuştu!

Türk Halk Müziği’ nin ünlü sesi Alişan, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nin düzenlediği “Ev” lendiren Kampanya’ nın talihlisine evin sembolik anahtarını teslim etti...

Samsun Piazza ritim atölyesine ev sahipliği yaptı!

Bahçeşehir Koleji Müzik Bölümü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından organize edilen eğlenceli ritim atölyesine ev sahipliği yapan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, küçük ziyaretçilerini eğlencenin doruğuna çıkardı...

Kahramanmaraş Piazza ''ev''lendirdi!

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu...

maraş piazza ev kampanyasını kim kazandı Haberi

maraş piazza ev kampanyasını kim kazandı


Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin düzenlediği ve il merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği “Ev”lendiren kampanyada, herkesin hayallerini süsleyen süper lüks dairenin talihlisi yapılan çekilişle belli oldu.


Bünyesinde çocuk oyun alanı, sauna, Türk hamamı, fitness center, kapalı yüzme havuzu ve güvenlik hizmetleri olan Zekeriyaköy Evleri'ndeki lüks dairenin çekilişi Milli Piyango İdaresi'nin gözetimi ve noter huzurunda Kahramanmaraş Piazza’nın zemin katında halkın da katılımıyla gerçekleştirildi.


Çekilişe, ziyaretçiler de yoğun ilgi gösterdi. Yapılan çekiliş sonucunda kazanan talihli Demet Narin Yalçınöz oldu. Talihli, ZE-DAŞ İnşaat tarafından yapımı devam eden ve herkesin hayallerini süsleyen Zekeriyaköy Evleri’nde 3+1 lüks bir dairenin sahibi olma şansını yakaladı. Dairenin anahtarı, önümüzdeki günlerde yapılacak törenle sahibine teslim edilecek.



Haber...