02 / 05 / 2024

Marble Fuarı ne zaman

Marble Fuarı ne zaman

Mermer sektörünün dünyadaki önemli adreslerinden biri konumundaki Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl yaklaşık iki kat büyüyor.

Marble Fuarı, Çinli ihracatçılara tanıtıldı!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Erdinç İzmir Marble Fuarı'na Çinli ithalatçıların katılması ve Türkiye'den daha fazla doğaltaş ithal etmeleri için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Marble Fuarı ne zaman Haberi

Marble Fuarı ne zaman

Marble Fuarı'nın şimdiye kadar düzenlendiği İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda yer darlığı nedeniyle büyüyemediğinin altını çizen İzfaş Genel Müdür Vekili Hasan Tunçağ, fuarın bu yıl Fuar İzmir'de düzenleneceğini belirtti. 25-28 Mart 2015 tarihlerinde 21'inci kez kapılarını açacak fuarın, hem katılımcı sayısı hem de sergi alanı açısından geçen yıla oranla iki kata yakın büyüdüğünü söyleyen Tunçağ, "Marble 2015 ayrıca Fuar İzmir'deki ilk organizasyon" dedi. 




Marble için çok farklı bir yü yaşadıklarını dile getiren Hasan Tunçağ, "Yeni alanımıza kavuştuk. Burayı Marble ile açacağız. Marble 2015, net 55 bin metrekarelik sergi alanına sahip. Bundan dolayı katüımcüar da büyük beklenti içinde. Biz de buna göre bir ziyaretçi çalışması yaptık. Fuarın ilk gününden son gününe kadar dolu kalacağını düşünüyoruz. Dünyanın her yerinden ziyaretçi gelecek. Bu yü...