18 / 05 / 2024

Marc Faber Emlak sektörü yorumu

Marc Faber Emlak sektörü yorumu

"Doktor Kıyamet" lakabıyla tanınan ünlü yatırımcı Marc Faber çarpıcı yorumlarda bulundu. Faber emlak piyasasının batacağını, devletlerin merkez bankaları yoluyla her şeyi satın alacaklarını belirtti.

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Marc Faber: Emlak piyasası batacak!

"Doktor Kıyamet" lakabıyla tanınan ünlü yatırımcı Marc Faber çarpıcı yorumlarda bulundu. Faber emlak piyasasının batacağını, devletlerin merkez bankaları yoluyla her şeyi satın alacaklarını belirtti.

Marc Faber: Türkiye'den çiftlik alın!

 Marc Faber, 'Cazip olan iki şey hisse senedi ve emtia. Ben hisse senedinden yanayım. Düzeltme döneminde piyasadan çıkıp emlak ya da emtiaya girmek lazım. Emlak, arsa alın'

Milli Emlak İzmir'de bağ satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Armutlu Beldesinde bulunan 5 bin 930 metrekare yüzölçümlü ham toprak ve bağı satışa çıkardı.

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Marc Faber Emlak sektörü yorumu Haberi

Marc Faber Emlak sektörü yorumu

"Doktor Kıyamet" lakabıyla tanınan ünlü yatırımcı Marc Faber çarpıcı yorumlarda bulundu.


Faber devletlerin merkez bankaları yoluyla her şeyi satın alacaklarını belirtti. Faber bunun dünyada sosyalist bir sistemin kurulmasının yolunu açacağını ifade etti.


NBC'nin haberine göre ünlü yatırımcı, “Merkez bankaları kendi prestijleriyle ilgileniyor. Sonunda bütün hükümet tahvillerini alacaklar. Bütün şirket tahvillerini alacaklar. Bunlar inanılmaz şeyler. Emlak piyasası batacak ve böylece bütün evleri de alacaklar ve hükümet her şeyin sahibi olacak” diye konuştu.


Faber Türkiye emlak piyasasına ise olumlu bakıyor. 2010 yılında Türkiye'den çiftlik almayı önermişti.


Marc Faber: Türkiye'den çiftlik alın!


Şu an büyük merkez bankalarının elinde bulunan varlıkların parasal değeri tüm zamanların rekorunu kırmış durumda. Dünyanın en büyük 6 merkez bankasının varlıkları, son 10 yılda yüzde 239'luk artışla 4,9 trilyon dolardan 16,9 trilyon dolara...