15 / 05 / 2024

marc faber istanbul 3. havalimanı yorumu

marc faber istanbul 3. havalimanı yorumu

Uluslararası finans piyasalarında "Dr. Kıyamet" olarak tanınan yatırım uzmanı Faber: "Yatırımcılara gayrimenkul, hisse senedi ve bono almalarını, nakit bulundurmalarını ve değerli metallere yatırım yapmalarını öneriyorum" dedi.

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Marc Faber: Emlak piyasası batacak!

"Doktor Kıyamet" lakabıyla tanınan ünlü yatırımcı Marc Faber çarpıcı yorumlarda bulundu. Faber emlak piyasasının batacağını, devletlerin merkez bankaları yoluyla her şeyi satın alacaklarını belirtti.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

İstanbul Photo Awards'a 104 ülkeden başvuru geldi!

AA tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen " Istanbul Photo Awards "a 104 ülkeden 11 bin 587 fotoğraf gönderildi. Jüri 14-15 Mart'ta İstanbul'da bir araya gelerek kazanan fotoğrafları belirleyecek.

marc faber istanbul 3. havalimanı yorumu Haberi

marc faber istanbul 3. havalimanı yorumu

Uluslararası finans piyasalarında "Dr. Kıyamet" olarak tanınan yatırım uzmanı Marc Faber, "Yatırımcılara gayrimenkul, hisse senedi ve bono almalarını, nakit bulundurmalarını ve değerli metallere yatırım yapmalarını öneriyorum"dedi.


Faber, Sermaye Piyasaları Kongresinin açılışında düzenlenen basın toplantısının ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.


Eski batıyla yeni dünyanın arasında bulunan Türkiye'nin ciddi bir jeopolitik avantajı bulunduğuna işaret eden Faber, modern iletişim sistemleri düşünüldüğünde jeopolitik konumun eskisi kadar önemli olmadığını dile getirdi.


Liman şehirlerinin eskiden daha önemli olduğunu anımsatan Faber, "Bugün taşımacılık uçakla yapıldığı için liman şehirleri önemsizleşti. Türkiye'nin kendine sorması gereken soru 'bir batı şehri mi yoksa Asya merkezli bir ülke mi' olacağı" diye konuştu.


Faber, batıya bakıldığında ABD'yi destekleyen bir sistemin görüldüğüne değinerek, "Avrupa bugün ABD tarafından yönetiliyor. Bugün Almanya Başbakanı Angela Merkel'in hiçbir kararı ABD'den bağımsız...